Mehmetcan Karakuş
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 18
Şöyle max 50 60 liralık bi fare önerirseniz linkle beraber mükemmel olur yalnız elim büyük ve idare edici olursa memnun olurum.Sadece lol oynuyorum
Hocam haklısınız, biliyorum neyi dediğinizi ancak bu paralara yapacak pek bir şey olmuyor. Fiyat belli bir seviyeyi geçtikten sonra zaten alınmaz ancak bu paralarda bir mouse bozulsa bile adama koymaz diye düşündüğüm için öneriyoruz işte öyle. Tabii bu benim kendi fikrim, kişiden kişiye bu durum değişir.GamePower, JamesDonkey vs. markaları asla tavsiye etmem.
Siz önerebilirsiniz sorun değil, ama ben önerememHocam haklısınız, biliyorum neyi dediğinizi ancak bu paralara yapacak pek bir şey olmuyor. Fiyat belli bir seviyeyi geçtikten sonra zaten alınmaz ancak bu paralarda bir mouse bozulsa bile adama koymaz diye düşündüğüm için öneriyoruz işte öyle. Tabii bu benim kendi fikrim, kişiden kişiye bu durum değişir.
James Donkey 112C kullanıyorum mesela mouse olarak ben. Memnunum, işimi görüyor. Öyle çok gamer kafasında olmadığım için oyun oynarken de üzmüyor. Kalitesi kötü değil yani. 70 liraya falan almıştım o zamanlar bütçem olmadığı için. Ha bozulsa ne yaparım bilmiyorum. Hiç servisle uğraşmam kaldırır atarım açıkçası, daha iyi mouse almayı düşünüyorum zaten bahane olur.
Polygold x7 yi önerir misinizSiz önerebilirsiniz sorun değil, ama ben öneremem. Sonuçta alan kişiye biz önerdiğimiz için sorumluluğunu almış oluyoruz.
bence LOL için gaming mouse a gerek yok m100 veya 105 gayet idealBütçeyi bir tık arttırabilirseniz fena durmuyor.
Gamepower Bane Oyuncu Optik Mouse Usb - Siyah Fiyatı
Gamepower Bane Oyuncu Optik Mouse Usb - Siyah en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Üst mesajda alabileceğiniz atılmış, ben alternatif olsun diye dedim. Zaten söylediğiniz tutarlarda ''gaming'' mouse yok.
teknosadakı preolardan farkı yok o tur cok agır oluyor daha once kullandım lol ıcınde agır mouse a gerek yok daha hafıf olursa rahat dönerPolygold x7 yi önerir misiniz
İşte onu ben bile öneremem.Polygold x7 yi önerir misiniz
LOL icin ne cok kucuk ne de cok buyuk hafıf mouse almanı onerırımPolygold x7 yi önerir misiniz
Hayırlı olsun, güzel seçim. En azından ne aldığınız belli. Hayırlı pentalar.Hepinize teşekkür ederim m100 almak istiyordum amazon tr den 10 lira zam geldi bunlara yöneldim şimdi geri dönüyorum m100 son kararım)
Peki m100 ile b100 arasında nasıl bir fark var?Hayırlı olsun, güzel seçim. En azından ne aldığınız belli. Hayırlı pentalar.![]()
1440×900 ekran çözünürlügüm biri 800 biri 1000dpi önerinizi alabilir miyimHayırlı olsun, güzel seçim. En azından ne aldığınız belli. Hayırlı pentalar.![]()
rampage lere bakmanızı öneririmŞöyle max 50 60 liralık bi fare önerirseniz linkle beraber mükemmel olur yalnız elim büyük ve idare edici olursa memnun olurum.Sadece lol oynuyorum