Fare önerisi

Mehmetcan Karakuş

Öğrenci
Reaksiyon puanı
18
Şöyle max 50 60 liralık bi fare önerirseniz linkle beraber mükemmel olur yalnız elim büyük ve idare edici olursa memnun olurum.Sadece lol oynuyorum

The Commander

Profesör
Reaksiyon puanı
1,338
Bütçeyi bir tık arttırabilirseniz fena durmuyor.

Üst mesajda alabileceğiniz atılmış, ben alternatif olsun diye dedim. Zaten söylediğiniz tutarlarda ''gaming'' mouse yok.

The Commander

Profesör
Reaksiyon puanı
1,338
GamePower, JamesDonkey vs. markaları asla tavsiye etmem.
Hocam haklısınız, biliyorum neyi dediğinizi ancak bu paralara yapacak pek bir şey olmuyor. Fiyat belli bir seviyeyi geçtikten sonra zaten alınmaz ancak bu paralarda bir mouse bozulsa bile adama koymaz diye düşündüğüm için öneriyoruz işte öyle. Tabii bu benim kendi fikrim, kişiden kişiye bu durum değişir.
James Donkey 112C kullanıyorum mesela mouse olarak ben. Memnunum, işimi görüyor. Öyle çok gamer kafasında olmadığım için oyun oynarken de üzmüyor. Kalitesi kötü değil yani. 70 liraya falan almıştım o zamanlar bütçem olmadığı için. Ha bozulsa ne yaparım bilmiyorum. Hiç servisle uğraşmam kaldırır atarım açıkçası, daha iyi mouse almayı düşünüyorum zaten bahane olur.

utkuversus

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
13,247
Hocam haklısınız, biliyorum neyi dediğinizi ancak bu paralara yapacak pek bir şey olmuyor. Fiyat belli bir seviyeyi geçtikten sonra zaten alınmaz ancak bu paralarda bir mouse bozulsa bile adama koymaz diye düşündüğüm için öneriyoruz işte öyle. Tabii bu benim kendi fikrim, kişiden kişiye bu durum değişir.
James Donkey 112C kullanıyorum mesela mouse olarak ben. Memnunum, işimi görüyor. Öyle çok gamer kafasında olmadığım için oyun oynarken de üzmüyor. Kalitesi kötü değil yani. 70 liraya falan almıştım o zamanlar bütçem olmadığı için. Ha bozulsa ne yaparım bilmiyorum. Hiç servisle uğraşmam kaldırır atarım açıkçası, daha iyi mouse almayı düşünüyorum zaten bahane olur.
Siz önerebilirsiniz sorun değil, ama ben öneremem :). Sonuçta alan kişiye biz önerdiğimiz için sorumluluğunu almış oluyoruz.

Noire969

Asistan
Reaksiyon puanı
105
Bütçeyi bir tık arttırabilirseniz fena durmuyor.

Üst mesajda alabileceğiniz atılmış, ben alternatif olsun diye dedim. Zaten söylediğiniz tutarlarda ''gaming'' mouse yok.
bence LOL için gaming mouse a gerek yok m100 veya 105 gayet ideal

Köpükkk

Asistan
Reaksiyon puanı
14

The Commander

Profesör
Reaksiyon puanı
1,338
Polygold x7 yi önerir misiniz
İşte onu ben bile öneremem. :D
Mouse'a baktım. Everese SGM X7'nin çakmasını yapmışlar. Hayır çakması yapılacak üründe değil açıkçası, ilginç. İlla o tip bir şey alacaksanız ben size orijnalinin linkini atayım. :)

Mehmetcan Karakuş

Öğrenci
Reaksiyon puanı
18
Hepinize teşekkür ederim m100 almak istiyordum amazon tr den 10 lira zam geldi bunlara yöneldim şimdi geri dönüyorum m100 son kararım :))

Mehmetcan Karakuş

Öğrenci
Reaksiyon puanı
18