Fare İmleçi Değiştirme

Nev3rMind

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhaba birkaç gün önce YouTube'den imleç değiştirmeye baktım '' fare ayarlarınızı değiştirin'' den değiştiriyorum uygula diyorum bilgisayara birgün sonra açtıktan sonra eski windowsun imleçini görüyorum neden ?

D41SUK3

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
24
Denetim masasına gir orda mouse ayarları var ordan mouse imleçini özelleştir sonra yaptıktan sonra sağ altta kaydet gibi birşey olması lazım

Samet UCA

Profesör
Reaksiyon puanı
2,926
Hocam bir çok sebepten kaynaklanabilir. Bilgisayarınızı açtığınızda hiç dosya kaybına uğruyormusunuz peki? Sadece fare ile ilgili yaptığınız değişiklikmi geri alınıyor yoksa farklı işlemlerde geri alınıyor mu?

Nev3rMind

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Hocam bir çok sebepten kaynaklanabilir. Bilgisayarınızı açtığınızda hiç dosya kaybına uğruyormusunuz peki? Sadece fare ile ilgili yaptığınız değişiklikmi geri alınıyor yoksa farklı işlemlerde geri alınıyor mu?
yok sadece mause imleçi gidiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Denetim masasına gir orda mouse ayarları var ordan mouse imleçini özelleştir sonra yaptıktan sonra sağ altta kaydet gibi birşey olması lazım
dostum zaten dediğim yerde oraya çıkıyor onu değiştirip kaydet diyorum yine olmuyor

D41SUK3

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
24
yok sadece mause imleçi gidiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

dostum zaten dediğim yerde oraya çıkıyor onu değiştirip kaydet diyorum yine olmuyor
onu tam bilmiyorum yardımcı olamayacağım srry