Elektro Nik Name
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 26
Fare görünce neden hep korkulur? Erkek yada kadın farketmez fare görünce yaşanan o korku neden olur..

Sonra nerden geldiğini buldum orayı sert bir şeyle kapattım gelemiyorlar garibanlar
 Sonra nerden geldiğini buldum orayı sert bir şeyle kapattım gelemiyorlar garibanlar 
 tarla,lağam,fındık,mobilya vs gibi yolda biri ters baksa ne bakıyon diye adama çatarız ufak bir fare milleti yerinden zıplatıyor..Ha bide mıke tyson var boksör oda adamın kulağını ıssırmıştı bu kulak ıssırma ritüeli hep bir efsanedir
 tarla,lağam,fındık,mobilya vs gibi yolda biri ters baksa ne bakıyon diye adama çatarız ufak bir fare milleti yerinden zıplatıyor..Ha bide mıke tyson var boksör oda adamın kulağını ıssırmıştı bu kulak ıssırma ritüeli hep bir efsanedir
 Onun dışında bu korku bilinç altı bazı insanlarda muhabbet kuşuna bile var küçücük kuştan uzaylı görmüş gibi kaçan var..
 Onun dışında bu korku bilinç altı bazı insanlarda muhabbet kuşuna bile var küçücük kuştan uzaylı görmüş gibi kaçan var..

o zaman bile hastalığı taşıyan fareler değil üzerindeki pirelerdi...Resimdekini örnek verirsek çok şeker ama baya bir eskiye gidersek büyük bir ihtimal veba hastalığını yaydıkları için her gördükleri fareden hastalıklı diye kaçmadan kaynaklı bir oluşum diyebilirim tabi bu benim fikrim