Farcy3 Bf3 Crysis Vb Oyunlarda Kasma Aşırı Düşük Fps /Sistem İyi

Asosyalizm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İntel core i7 2600k 3.4Ghz işlemci
8gb ram
amd radeon 6700 ekran kartı 1gb 128 bit
ve farcy3 olsun bf3 olsun max payne vs gibi oyunlarda tüm grafik kapatıp low ayarda bile 40-50 fps alıyorum garip olan ise arkadaşımla pc ler aynı benim 1000 gb hdd onun 1500 hdd geri kalan herşey aynı arkadaşımla denedik farcy3 ultra grafikte 47-58 arası fps alıyorbf3 48- 60 gibi bu tür oyunlarda 44 den asagı fps düsmüyor benim ultra yapınca bu oyunlarda15-20 fps alıyorum sorun nedir acaba yardımcı olurmusunuz ? Konuyu yanlıs yere actıysam tasıyın lütfen yeniiyim:flowers:

Bekçi

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Ekran kartı driverna bak güncel mi diye. Ekran kartının kontrol merkezini aç uygulamalarda kullanılan birincil ekran kartının hangisi olduğunu kontrol et. Ayrıca 1 gb 128 bit oyunlarda full ayarda zaten çalıştırmaz ayarları düşür.

Asosyalizm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ekran kartı driverna bak güncel mi diye. Ekran kartının kontrol merkezini aç uygulamalarda kullanılan birincil ekran kartının hangisi olduğunu kontrol et. Ayrıca 1 gb 128 bit oyunlarda full ayarda zaten çalıştırmaz ayarları düşür.
deniyeceğim de arkadasımla pc ler aynı diyorum 500 gb hdd si fazla ultra ayar oynuyor 47-60 fps arası.

Bekçi

Doçent
Reaksiyon puanı
3
deniyeceğim de arkadasımla pc ler aynı diyorum 500 gb hdd si fazla ultra ayar oynuyor 47-60 fps arası.
İkisininde kesin aynı bilgisayar olduğundan eminsen dediğime bak ekran kartın oyunlarda aktif olmayabilir. Ayrıca bu ekran kartı full ayarda açmaz.

Asosyalizm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İkisininde kesin aynı bilgisayar olduğundan eminsen dediğime bak ekran kartın oyunlarda aktif olmayabilir. Ayrıca bu ekran kartı full ayarda açmaz.
tabikide eminim bizzat evine gidip baktım ultrada 47-60 fps seyir ediyor . tüm herşeyler aynı ekran kartı oyunda aktifmi değilmi nereden bakacagım detaylı anlatırmısınız

Bekçi

Doçent
Reaksiyon puanı
3
tabikide eminim bizzat evine gidip baktım ultrada 47-60 fps seyir ediyor . tüm herşeyler aynı ekran kartı oyunda aktifmi değilmi nereden bakacagım detaylı anlatırmısınız
Ekran kartının kontrol merkezi olur orayı aç. Biraz karıştır bulursun eminim. Bulamazsan da internette biraz araştır. Şu an yoğunum biraz.

Asosyalizm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ekran kartının kontrol merkezi olur orayı aç. Biraz karıştır bulursun eminim. Bulamazsan da internette biraz araştır. Şu an yoğunum biraz.
dediğinizi yapamadım. bir iki birşey yazdım internetten arastırdım bulamadım ama ekran kartı oynlarda aktif olmasa nasıl girebilirim oyuna ? müsayit olunca yardım edersiniz umarım GÜNCEL

TyC

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Ben cevap verebilirim herhalde. Masaüstünde sağ tıkla (benimki Nvidia olduğundan Nvidia denetim masası yazıyor.) Amd denetim masasını aç orada tercih edilen ekran kartına bak. Eğer bilgisayara monte gelen ekran kartıysa onu amd'ye çevir. Arkadaşın dediği ve cevap beklediğin konu budur. Ama işine yarar mı bilmem. Çünkü 1gb bana da az gibi geldi ama sen arkadaşımda çalıştırıyor diyorsun bilemem.

İşini yaradıysa ne mutlu.

Asosyalizm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben cevap verebilirim herhalde. Masaüstünde sağ tıkla (benimki Nvidia olduğundan Nvidia denetim masası yazıyor.) Amd denetim masasını aç orada tercih edilen ekran kartına bak. Eğer bilgisayara monte gelen ekran kartıysa onu amd'ye çevir. Arkadaşın dediği ve cevap beklediğin konu budur. Ama işine yarar mı bilmem. Çünkü 1gb bana da az gibi geldi ama sen arkadaşımda çalıştırıyor diyorsun bilemem.İşini yaradıysa ne mutlu.
catalys control centrel var onuda kurcaladım bulamadım

hasansengun

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bir kaç yol ;
1- Bios ayarlarında onboard ekran kartının devre dışı olduğundan emin ol ( normalda ekran kartı takılı bir pc de otomatilk devre dışı kalır) ( Emin olmak için anakartın üzerindeki pili çıkart ve 1 dk sonra takarak dene) Harici ekran kartı aldığımda yeni kartın aktif olmadığına şahit oldum hatta hiç çalışmıyordu güç sorunu olduğunu anladım ve 150 lira daha verip power supply almıştım.
2- Driver güncelle :)
3- http://www.systemrequirementslab.com/cyri buradan kontrol et hangi ayarlarda oynayabileceğini ki ekran kartı devre dışıysa zaten burda belli olur

Bunların dışında kartta sorun var demek istemiyorum inşallah yoktur.