Yardım FarCry5 Kasma Sorunu

RizeliCapkin53

Asistan
Reaksiyon puanı
89
Farcry 5 de shift f2 yapınca oyuna geri döndüğümde kasmaya başlıyor onlinede hep kasıyor arkadaşlarımız ekran kartı daha kötü ama onlarınki kasmıyor benimki kasıyor

Hopeツ︎

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,185
Sisteminiz hakkında bilgi verirseniz yardımcı olalım.

Hopeツ︎

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,185
CPU önerilen gereksinimin gölgesinde kalıyor sadece biraz, GPU ve RAM kâfi. Bunların dışında bir sorun göremedim. Elinizdeki ekran kartıyla oyun, 1080p düşük ayarlarda 55-60 FPS görmesi gerekir. Bana kalırsa düşükte oynayıp öyle deneyin. Far Cry 5 geniş kapsamlı, ve dolayısıyla işin içine online kısmı dahil olduğunda daha da zorlar grafikleri. Arka planda çalışan ve işlemekte olan yazılımlara da göz atmakta fayda var.

Sıradan Kullanıcı

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
8,193
i5 9400 bile Far Cry 5'de 1050 Ti zor besliyordu. Darboğazlı oynuyorsunuz muhtemelen fakat darboğaz nedeniyle o takılma sorununu yaşamıyorsunuz.

Ubi Connect arayüzü biraz sorunlu. Ben de Coop olarak FC5 bitirmiştim, arada Shift+F2 yapıp ödül alıyor veya görev takibi yapıyordum. Çoğu zaman tekrar oyuna döndüğümde ya ekranın ortasında fare imleci kalıyor ya da dediğiniz gibi takılma sorunları yaşıyordum. Yani sorun sizden değil Ubi Connect'den kaynaklı. Oyun içinde Shift+F2 yapmamaya çalışın derim. Arkadaşınızla konuşmak için yapıyorsanız Shift+Tab ile Steam arayüzünü kullanabilirsiniz.

RizeliCapkin53

Asistan
Reaksiyon puanı
89
i5 9400 bile Far Cry 5'de 1050 Ti zor besliyordu. Darboğazlı oynuyorsunuz muhtemelen fakat darboğaz nedeniyle o takılma sorununu yaşamıyorsunuz.

Ubi Connect arayüzü biraz sorunlu. Ben de Coop olarak FC5 bitirmiştim, arada Shift+F2 yapıp ödül alıyor veya görev takibi yapıyordum. Çoğu zaman tekrar oyuna döndüğümde ya ekranın ortasında fare imleci kalıyor ya da dediğiniz gibi takılma sorunları yaşıyordum. Yani sorun sizden değil Ubi Connect'den kaynaklı. Oyun içinde Shift+F2 yapmamaya çalışın derim. Arkadaşınızla konuşmak için yapıyorsanız Shift+Tab ile Steam arayüzünü kullanabilirsiniz.
hocam konuşmak için deyilde arkadaş oyuna katılmam için davet attığında mecbur shift+f2 den kabul edebiliyorum sadece