22 Aralık 2018 #1 S3NveBEN Asistan Katılım 18 Eylül 2018 Mesajlar 190 Reaksiyon puanı 21 Puanları 18 Konum Türkiye Arkdaşlar Farcry 5 Türkçe Yamasını aradım,aradım bulamadım. Varmı bildiğiniz site, pack falan ?
16 Ocak 2019 #2 MaratusAquatica Asistan Katılım 23 Nisan 2016 Mesajlar 313 Reaksiyon puanı 40 Puanları 28 Konum Dünya Far Cry 5' in henüz türkçe yaması yok. Far Cry serisinin türkçe yama çalışmalarını FarCry Serisi - Türkçe Yamalar bu siteden takip edebilirsin.
Far Cry 5' in henüz türkçe yaması yok. Far Cry serisinin türkçe yama çalışmalarını FarCry Serisi - Türkçe Yamalar bu siteden takip edebilirsin.
16 Ocak 2019 Konuyu başlatan #3 S3NveBEN Asistan Katılım 18 Eylül 2018 Mesajlar 190 Reaksiyon puanı 21 Puanları 18 Konum Türkiye MaratusAquatica dedi ki: Far Cry 5' in henüz türkçe yaması yok. Far Cry serisinin türkçe yama çalışmalarını FarCry Serisi - Türkçe Yamalar bu siteden takip edebilirsin. Genişletmek için tıkla ... İlginiz için çok teşekkür ederim. Takipet kalacam...
MaratusAquatica dedi ki: Far Cry 5' in henüz türkçe yaması yok. Far Cry serisinin türkçe yama çalışmalarını FarCry Serisi - Türkçe Yamalar bu siteden takip edebilirsin. Genişletmek için tıkla ... İlginiz için çok teşekkür ederim. Takipet kalacam...