Farcry 4 grafikler

samet5323

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
farcry 4 herzaman oynamış ve zevk almış biriyim fakat internetteki videolarda oyun ultrada fena bir şekilde gözükürken bende onlardan farklı şekilde gözüküyor şuan oyun mevcut değil bende silinmiş acaba internetteki videolarda montajla efekt filan mı ekliyorlar ya da benim bilmediğim bir ayarmı açıyorlar

Semih10

Doçent
Reaksiyon puanı
840
farcry 4 herzaman oynamış ve zevk almış biriyim fakat internetteki videolarda oyun ultrada fena bir şekilde gözükürken bende onlardan farklı şekilde gözüküyor şuan oyun mevcut değil bende silinmiş acaba internetteki videolarda montajla efekt filan mı ekliyorlar ya da benim bilmediğim bir ayarmı açıyorlar
Grafik modu kullanıyor olabilirler

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,598
Ben fark görmedim henüz. Bende oynayıp silmişim çoktan. Şimdide Far Cry 5 oynuyorum arada bir hani zaman olunca oynarım

Ekran kartınız nedir? yada tüm sistem?

samet5323

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Grafik modu kullanıyor olabilirler
her video tabikiyle aynı değil fakat bazı videolarda oyun şahane akıyor insan oynamak istiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben fark görmedim henüz. Bende oynayıp silmişim çoktan. Şimdide Far Cry 5 oynuyorum arada bir hani zaman olunca oynarım

Ekran kartınız nedir? yada tüm sistem?
şahsen şuan 5 yüklü fakat 4 deki gibi zevk vermiyor sistem 1070ti 16gb ram r5 2600 gayet yeterli