Ben fpp oyunları severim diye almıştım. Birkaç saat oynayıp bırakmıştım zamanım olmamıştı. Bir ara tekrar indireyim en iyisiEn başta etiketi yapalım. @Elvin. Arkadaşlar Far Cry 5 niye güzel?
是关于埃尔文的。 它被打开让他来。
Çince yazıyı çevirir misin?1 Karakter özelleştirebiliyorsun.
2haritası çok güzel.
3 Hikayesi çok güzel.
Far Cry serisine nereden başlamalıyım grafikleri çok hoşuma gidiyor ama hikayeyi anlamak için ilk önce hangisini oynamak gerek ?1 Karakter özelleştirebiliyorsun.
2haritası çok güzel.
3 Hikayesi çok güzel.
Merhaba hikayeleri bağlantılı değil rastgele oynarsınız birtek 5 ile New Dawn ucundan bağlıFar Cry serisine nereden başlamalıyım grafikleri çok hoşuma gidiyor ama hikayeyi anlamak için ilk önce hangisini oynamak gerek ?
5'i oyna gitsin hikayeler arası bağlantı yok.Far Cry serisine nereden başlamalıyım grafikleri çok hoşuma gidiyor ama hikayeyi anlamak için ilk önce hangisini oynamak gerek ?
O @Elvin. 'den sorulur.Far Cry 5'in tam olarak amacı ne yani, olayı mantığı nedir açıklar mısınız ?
Far Cry 3'ü tavsiye ederim.Far Cry serisine nereden başlamalıyım grafikleri çok hoşuma gidiyor ama hikayeyi anlamak için ilk önce hangisini oynamak gerek ?
Peki normalde amaç ne?5'i oyna gitsin hikayeler arası bağlantı yok.
Amaç derken? 5'de father'ı öldürmek.Peki normalde amaç ne?
Yok yani? Tüm oyunlarda. Casusluk gibi birşey mi?Amaç derken? 5'de father'ı öldürmek.
5 çok hoşuma gitti hangi platformda daha zevkli PS4 mü bilgisayar mı ?Far Cry 3'ü tavsiye ederim.
Bak dostum oynanış olarak herşey sana kalmış istersen at arabana C4 ü adamların üstüne sür patlamadan önce atla istersen sniple gizli gizli gitYok yani? Tüm oyunlarda. Casusluk gibi birşey mi?
Teşekkürler Polat reisss.Bak dostum oynanış olarak herşey sana kalmış istersen at araba C4 ü adamların üstüne sür patlamadan önce atla istersen sniple gizli gizli git
Genelde çoğu oyunda amacımız intikam oluyor baş kötüye karşı duran bir halkın önderlerinden oluyoruz