Far Cry 3 Kayıt Dosyaları

sethengmas

Asistan
Reaksiyon puanı
101
Eskiden korsan far cry 3 kullanıyordum ve birkaç gün önce Uplay'den indirdim. Save dosyaları hala elimde mevcut. Bayağı da ilerlemiştim. Rucksackler ammo pouchlar falan en yüksekteydi, ilk başladığımız yerin etrafını bayağı bi kuşatıp 10-15 tane yeri almıştım bayağı da radyo kulesi açıktı. Neyse oyunda ne yaptığımı anlatıp soruya gelecek olursam: Korsan oynarken C:\ProgramData\Orbit\46 ve C:\Users\ismim\Documents\My Games\Far Cry 3 kısımda savelerim durmasına rağmen orijinal yükleyince savelerim gitti. Save dosyaları elimde var ama nereye atacağım bilmiyorum. Yardımcı olabilen çıkar umarım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

up

Son düzenleme:

sethengmas

Asistan
Reaksiyon puanı
101
cevap yok mu alo

up

ya kaç kişi görmüş bi cevabınız yok mu

Son düzenleme:

sethengmas

Asistan
Reaksiyon puanı
101
Daha hala cevap yok... Bari kilitleyin konuyu

qqqqqqqqqqq

Doçent
Reaksiyon puanı
876
Buralarda bir yerde olmalı bir bak:

C:\Users\USER\AppData\Local\Ubisoft Game Launcher\savegame_storage

sethengmas

Asistan
Reaksiyon puanı
101
Buraya atmayı dene savelerini:

C:\Users\USER\AppData\Local\Ubisoft Game Launcher\savegame_storage
Oh be sonunda konuya cevap yazan biri olmanı tebrik edip yöntemi şimdi deniyorum

Ubisoft Game Launcher dosyasında savegame_storage diye bir şey yok

daily.Chavo

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,494
Bir oyun kur o oyunu kaydet sonra ondan sonra save dosyasının yerini bul korsandaki save dosyasını oraya at

sethengmas

Asistan
Reaksiyon puanı
101
Yemeğe gideceğim yöntemleri deneyip olanını söylerim gelince

Olmadı

Son düzenleme:

sethengmas

Asistan
Reaksiyon puanı
101
Neden olmadığını buldum. Korsan ve orijinal oyunun save fileları farklı yerlerde ve farklı kombinasyonlarda imiş. Yani yerlerini değiştirsem bile içerilerinde savelerin nasıl olduğunu değiştiren bir düzenek var (anladığım kadarıyla). Bu da demek oluyor ki internetten mission'un save fileını indireceğim. Ama bekleyin! Dosya 4share mi ne sitesinden paylaşıldığı için Manisa mı ne tarafından koruma tedbiri uygulanmakta yazısı çıkıp siteyi göremedim ve onlarca saatlik emek boşa gitti. Orijinale çevirmek için indirdiğim 10 gb da gitti. Bari oyun önerin.

Reaksiyon puanı
4,093
Neden olmadığını buldum. Korsan ve orijinal oyunun save fileları farklı yerlerde ve farklı kombinasyonlarda imiş. Yani yerlerini değiştirsem bile içerilerinde savelerin nasıl olduğunu değiştiren bir düzenek var (anladığım kadarıyla). Bu da demek oluyor ki internetten mission'un save fileını indireceğim. Ama bekleyin! Dosya 4share mi ne sitesinden paylaşıldığı için Manisa mı ne tarafından koruma tedbiri uygulanmakta yazısı çıkıp siteyi göremedim ve onlarca saatlik emek boşa gitti. Orijinale çevirmek için indirdiğim 10 gb da gitti. Bari oyun önerin.
crysis

sethengmas

Asistan
Reaksiyon puanı
101
Ya delireceğim Allah'ım ya. O kadar ekipman kasıp radyo kuleleri, düşman evleri vs. çok fazla açmıştım. Bütün emek boşa gitti

S

SDN Anonim 608469

SDN Okuru
Eskiden korsan far cry 3 kullanıyordum ve birkaç gün önce Uplay'den indirdim. Save dosyaları hala elimde mevcut. Bayağı da ilerlemiştim. Rucksackler ammo pouchlar falan en yüksekteydi, ilk başladığımız yerin etrafını bayağı bi kuşatıp 10-15 tane yeri almıştım bayağı da radyo kulesi açıktı. Neyse oyunda ne yaptığımı anlatıp soruya gelecek olursam: Korsan oynarken C:\ProgramData\Orbit\46 ve C:\Users\ismim\Documents\My Games\Far Cry 3 kısımda savelerim durmasına rağmen orijinal yükleyince savelerim gitti. Save dosyaları elimde var ama nereye atacağım bilmiyorum. Yardımcı olabilen çıkar umarım.

up
Belgelerde oyun dosyasına atmanız lazım.

sethengmas

Asistan
Reaksiyon puanı
101
Save dosyası zaten orada duruyor

sethengmas

Asistan
Reaksiyon puanı
101
Aklıma bir çözüm geldi. Orijinal Far Cry 3 'ü silip tekrar setup ile korsan olanı kuracağım. Böylelikle saveler işe yarayacak. Nasıl fikir?