Fanta gençlik festivali

Reaksiyon puanı
0
Ya böyle bişey olabilirmi ya inanamıyorum. Bugün 12 temmuz festival bugün buraya geliyodu GÜYA.(DİYARBAKIR) bu gün öğreniyorum iptal olmuş can güvenlikleri yok diye ben Candan"ı istiyorum ya (ya doğuyu bu kadar kötü düşünmeyin burda adam yemiyolar gördüğüm kadarıyla)Çooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook üzüldüm içim dışım fanta oldu içmekten.Fanta içmicem artık.

seakar

Asistan
Reaksiyon puanı
0
kübra alioğulları dedi ki:
Ya böyle bişey olabilirmi ya inanamıyorum. Bugün 12 temmuz festival bugün buraya geliyodu GÜYA.(DİYARBAKIR) bu gün öğreniyorum iptal olmuş can güvenlikleri yok diye ben Candan"ı istiyorum ya (ya doğuyu bu kadar kötü düşünmeyin burda adam yemiyolar gördüğüm kadarıyla)Çooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook üzüldüm içim dışım fanta oldu içmekten.Fanta içmicem artık.

Üzücü bir durum:D
Başka yerlerde de olcak oralara gitsene:D

teknojen

Doçent
Reaksiyon puanı
0
vay kübra geri döndün ha!

bütün yaz bunun hayalini kurmuştun üzüldüm senin için

boşver fanta gençlik festivali olmazsa sen balıkesire gelinde bütün kızlar toplandık gençlik festival yaparız üzülme e mi canım sen

bu arada abin birinci olmuş öss de hayırlı olsun kutlarım

elektr10

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Boşver ya ben de Candan için gitmiştim ama hep eski şarkılardan söyledi ama kendisinin eski şarkılarını değil, biz doğmadan yıllar önceki klasik şarkıları :S
Değmez yani Zzz

teknojen dedi ki:
bu arada abin birinci olmuş öss de hayırlı olsun kutlarım
Bir tebrik de benden :)
Hangi ilin birincisi(yoksa Türkiye mi :O)?

teknojen

Doçent
Reaksiyon puanı
0
o söylemez ama benim açtığım konuda öss sonuçları ile ilgili olanı orda yazıyo zeynel harun alioğulları onun abisi türkiye birincisi oldu

Downsat

Profesör
Reaksiyon puanı
65
Türkiye birincisi, tebrik ederim. Seçimini bölümün ne kadar iyi olduğuna göre yapmaz inşallah. Mesela ben birincisi olsam, sanal oyun bölümüne giderdim. ;)

Güzel başarı valla :)

chimera

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
577
Vayyy Öss' de birincilik güzel bir başarı, tebrik ederim :)