Yardım Fanım %200 Hızla Çalışıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Emnn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Emnn

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
1,940
Herkese Merhaba .Laptobumu açtıktan sonra ekranını kapattım ve başka bir odaya taşıdım bilgisayarım açıldıktan sonra neredeyse hiç görmediğim bi hızla fan çalışıyordu. Kaç Yıldır Kullandığım Laptobu İlk defa Böyle Gördüm fan hiç durmuyo ve susmuyo .İşlemci kullanılmıyo Ne Yapmam Gerek Acilll
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bilgisayarı yeniden başlattım Sorun Düzeldi Sizce Neden böyle birşey olmuş Olabilir

CraYen

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,003
Laptop u ne kadar süre açık bıraktın?

Emnn

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
1,940
Laptopun Düğmesine Bastım Açılırken Eşyalarını Topladım Ekranını Kapattım Eşyalarla Diğer Odaya Geçerken Bilgisayar açıldı ve Böyle Bir durum Yaşadım

hakancalis

Profesör
Reaksiyon puanı
953
En son ne zaman temizlik ve termal macun yenilemesi yaptınız,sıcaklık değerleriniz neler?,mining virüsü girmiş olabilir virüs taraması yapın

CraYen

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,003
Laptopun Düğmesine Bastım Açılırken Eşyalarını Topladım Ekranını Kapattım Eşyalarla Diğer Odaya Geçerken Bilgisayar açıldı ve Böyle Bir durum Yaşadım
Açılırken ekranını kapattığın için sorun yaşamış olabilir. Bir şey olmaz bence.

Emnn

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
1,940
En son ne zaman temizlik ve termal macun yenilemesi yaptınız,sıcaklık değerleriniz neler?,mining virüsü girmiş olabilir virüs taraması yapın
Bilgisayarımın İçi Temiz ondan Kaynaklandığını Düşünmüyorum. Sıcaklık Değerlerim Normal Ondan da Bir şey olduğunu Düşünmüyorum .Virüs konusunda Tarama Yaptım Ama oda Yok.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende bu tarz bir sorun ile karşı karşıyayım görev yöneticisinde devamlı açık olan ve fanı düşük seviyede de olsa çalıştıran bir sorun var ismi " antimalware service executable "

Emnn

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
1,940
Neyse Teşekkür Ederim Şimdilik Sıkıntı Gitmiş Gibi Gözüküyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende bu tarz bir sorun ile karşı karşıyayım görev yöneticisinde devamlı açık olan ve fanı düşük seviyede de olsa çalıştıran bir sorun var ismi " antimalware service executable "
Evet var ama fan o hızda çalışırken görev yöneticisini kontrol ettim işlemci 0-10 arasında gidip geliyordu anormal bir şeye rastlamadım