Fandan traktör gibi ses çıkıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ttmer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SDN Okuru

SDN Okuru
LENOVA TOZU TEMİZLE MODU SÜPER :D bendede ses çıkıyordu 5 kere tozu temizleme yaptım geçti ^^

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benim pc toshiba satellite ets 2 oynarken zıt dıt diye sesler 10 saniyede bir geliyor şimdi bunu yazarken 5-6 dk da bir oldu

Ozzynight

Doçent
Reaksiyon puanı
12
Aynı sorun masaüstü büyük fanda meydana geldi 3 sene dayandı mil sesi geliyor tırım tırım diye deli ediyor beni komple fanı söktüm yağladım sorun yok. :)

Ozzynight

Doçent
Reaksiyon puanı
12
Kontak Sprey kullanın bozuk olan fana sıkın ve fanı tekrar takın güle güle kullanın Anakart ve Pc bileşeni bozuk parçaları tamir edicek olan Kontak Spreydir işlemci içinde Altın alışımlı termal macunları tercih edin 2 senede 1 termal macunları yenileyinki işlemci fazla sıcaklık binmez ekran kartı chip setinede aynı işlemi uygulayın daha iyi performans alırsınız Boza boza öğrendim bende öyle hemen usta olmadım :)

helpmert

Doçent
Reaksiyon puanı
31
fana birşey sürtüyor olabilir

aç içini bilgisayarın fana sürten kablolaru uzaklaştır ve fanı temizle

bunlara rağmen haalaa ses çıkıyor ve rahatsız ediyorsa artık o fan emekliye ayrılmış demektir..

bazi insanlar fana makina yağı damlatıyorlar sesi gidiyor evet ama 1-2 ay sonra daha beter ses oluyor

haliyle kaliteli bir fan almakta fayda var ;)

Blue Crystal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bugün bende de aynısı oldu sorun ekran kartının fanındaymış çıkardım temizledim şimdi sorun yok :thumbup1:

T

TOSHIBA ReiS

SDN Okuru
elektrikli supurge, araba, ucak, jet gibi sesler geldigini okumustum ama traktoru ilk defa duydum not ediyorum bunu da bir yere.

O da bişey mi benimkinden Tır Ve Kamyon sesi geliyo :D ama leptopu kaldırırsam klavye tarafını PC kapanana kadar ses gelmiyor.Garantiside bitti 1 2 ay oldu bittiği.Eğer ki ömrü bitti diyosanız bana heyecancraft@gmail.com adresinden mail atın çünkü bu forumlara giremiyorum net yüzünden .Birde fiyatını söylerseniz sevinirim..