Fan Sıcaklıkları Normalmi

DustyApe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Arkadaşlar ekran kartımın ve işlemcimin boştaki sıcaklık değerleri bunlar sizce bu fan hızlarına göre iyimi oturduğum oda balkon açıkken 28-30 derece arası ve kasam çokta açık bi yerde olduğu söylenemez xD

iŞLEMCİM:i3-9100F
EKRAN KARTI:RX 570

Bir tek msi afterbunder programından fan hızın 25 yaptım işlemcinin fan hızına hiç dokunmadım

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.JPG
    Ekran Alıntısı.JPG
    42.1 KB · Görüntüleme: 78

DustyApe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Degerler guzel ama onemli olan yuk altindaki degerler. Bosta sicaklik dusuk olsada yuk altinda fazla olabilir
kanka şöyle diyim en yüksek gördüğüm gta 5 en yüksek ayarlarda 90 gördüm işlemcide cs de 70-75 oluyor ekran kartında çok bi sıkıntı yok sıcaklık konusunda gta 5 te sıkıntı çekiyor işlemci 80 üstüne kadar çıkabiliyor gta 5 te cs de nadiren çıkıyor

Reaksiyon puanı
10,550
kanka şöyle diyim en yüksek gördüğüm gta 5 en yüksek ayarlarda 90 gördüm işlemcide cs de 70-75 oluyor ekran kartında çok bi sıkıntı yok sıcaklık konusunda gta 5 te sıkıntı çekiyor işlemci 80 üstüne kadar çıkabiliyor gta 5 te cs de nadiren çıkıyor
Az bisey fazla sayilabilir ama kasanin kapali alanda olmasi ve oyunun zorlamasindan normal diyebiliriz