Fan Sesi Sorunu

oguzyalin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar. Son günlerde bilgisayarımın fanından çok fazla ses çıkmaya başladı. Bildiğiniz aspiratör gibi üflüyor. :D Skyrim'i full ayarlarda oynarken bile gıkı çıkmıyordu, şimdi Ultima Online veya en düşük ayarda LoL oynarken bile çok fazla ses çıkarmaya başladı. Oyunlarda gram kasma yok ama fanın o sesi çok canımı sıkıyor. 2 gün önce termal macunu yeniledim, kasanın içini güzelce temizledim. Fanların tozunu aldım. O gün bir şey yoktu ama ertesi gün yine artmaya başladı. Aslında bu durum bi private knight online server clientini indirmemden sonra başladı. Bilgisayarı 2-3 gün hiç kapatmadım. Acaba bu durumdan kaynaklanan yanma, yıpranma vb. gibi bi durum olmuş olabilir mi? Yardımı olması açısından bilgisayarın sıcaklık değerlerinin screenshot'ını koyuyorum. Yardım ve tavsiyelerinizi bekliyorum. Herkese şimdiden teşekkür ederim. Ekli dosyayı görüntüle 13799

The Judge

Profesör
Reaksiyon puanı
5,180
Masaüstü pc sanırım Fana takılan bişey varmı termal macun yenilediğine göre fanı tamamen sökebiliyosun yani tamamen sök bi bak sapına soluna çıkardıgı ses ne tür bi ses kablo felan sürtüyo olabilir yada benim pc de olmuştu bi ara fan tamamen ölmüş de olabilir fanın içnde dönen malzeme içine göçmüştü ....

oguzyalin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ha yok işlemci fanı değil. kasanın kendi fanı var. sesi çıkaran o. ses dediğim cok fazla üflüyo yani sanki makina alev alev ısınıyomuş gibi.