realyurtseven
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 14
Arkadaşlar iyi akşamlar herkese, daha önce bir konu açmıştım kasayı ve güç kaynağı değiştireceğime dair ikisi de geldi az önce montajladım hepsini yeni kasaya. Ancak bir problemim var yeni gelen kasamda 2 ön 2 üst 1 arka olmak üzere 5 adet kasa fanı bulunuyor. Ancak benim ana kartımda 2 tane 4 girişli pin var 1 tanesi işlemci fanı diğeri ise kasa fanı. Montaj ettiğim fanlardan şuan sadece bir tanesini çalıştırabiliyorum. Diğerlerini çalıştırmak için ne yapabilirim internette çoklayıcı gibi şeyler var bunlar sağlıklımı yoksa başka bir çözümü var mı ? desteklerinizi bekliyorum.
Birde elimde fan argb kontrolcüsü var fanları bu kontrolcüye bağladım ışıkları yanıyor ama dönmüyorlar 3 pinli bir soket var denetleyici üzerinde boş kalan galiba bunu anakarta bağlamam gerekiyor ama ana kartımda 3pinli fan girişi yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Birde elimde fan argb kontrolcüsü var fanları bu kontrolcüye bağladım ışıkları yanıyor ama dönmüyorlar 3 pinli bir soket var denetleyici üzerinde boş kalan galiba bunu anakarta bağlamam gerekiyor ama ana kartımda 3pinli fan girişi yok.