Selamlar, interneti alt üst ettim ama bir tane bile 3 pin fan çoklayıcısı bulamadım. 1'i 3 yapması gerekiyor. Anakartım b450m pro4 ve kasa da dark prestige.
1- 3 pin'lik fan çoklayıcı linkini biri bulabilirse atabilir mi?
2- 1'i 3 yapacağı ve hepsi anakart üzerinden geçeceği için (birisi egzoz, 2'si 20 cm) acaba işlemci/anakart ısınabilir mi? Sonuçta anakarttan daha fazla voltaj geçiyor.
3- Çoklayıcıya tekrar çoklayıcı takarsam herhangi bir sorun yaşanır mı?
4- Molex tarzı psu'dan gücünü alan ama bir ucu anakarta takılan ve bu sayede anakartın rgb programını kullanan bir ürün var mı acaba?
Şimdiden herkese teşekkür ederim.
www.incehesap.com
Buna baktım fakat benim anakartım Asrock. Msı uygulaması ile değiştirebilirsiniz yazmış açıklamada. Ayrıca bu kontrolcüyü kullanırsam acaba fan hızı sabit mi kalır? Sıcaklığa göre mi hızlanır/yavaşlar?
1- 3 pin'lik fan çoklayıcı linkini biri bulabilirse atabilir mi?
2- 1'i 3 yapacağı ve hepsi anakart üzerinden geçeceği için (birisi egzoz, 2'si 20 cm) acaba işlemci/anakart ısınabilir mi? Sonuçta anakarttan daha fazla voltaj geçiyor.
3- Çoklayıcıya tekrar çoklayıcı takarsam herhangi bir sorun yaşanır mı?
4- Molex tarzı psu'dan gücünü alan ama bir ucu anakarta takılan ve bu sayede anakartın rgb programını kullanan bir ürün var mı acaba?
Şimdiden herkese teşekkür ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

MSI ARGB Adreslenebilir RGB 8 Portlu Kontrolcü + Uzaktan Kumanda - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!

Son düzenleme: