Family link

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mr Bean
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Mr Bean

Öğrenci
Reaksiyon puanı
33
Arkadaşlar bu family link denen lanet uygulamayı nasıl kaldırabilirim ailem bu uygulamayı kurdular telefonlarından tableti kumanda gibi yönetiyorlar bir uygulamayı yüklemek istediğimde onay iste diyor artık ailemden nefret ediyorum ve hiç birini sevmiyorum nasıl kaldırabilirim.

Paul Walker'in emmi oğlu

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Arkadaşlar bu family link denen lanet uygulamayı nasıl kaldırabilirim ailem bu uygulamayı kurdular telefonlarından tableti kumanda gibi yönetiyorlar bir uygulamayı yüklemek istediğimde onay iste diyor artık ailemden nefret ediyorum ve hiç birini sevmiyorum nasıl kaldırabilirim.
Hard reset atarsan silinir bence.

Mr Bean

Öğrenci
Reaksiyon puanı
33
İyiki bir fikir almak için konu açtım açtığıma pişman oldum

differentturk

Profesör
Reaksiyon puanı
3,059
Ben çözümü biliyorum ama çalışır mı emin değilim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bilgisayardan hesabına giriş yap ve yaşını 19 yap.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Daha sonra hesabınızın kontrolünü almak için hazırsınız diye bir yazı çıkıyor galiba.

Ananim

Profesör
Reaksiyon puanı
2,388
tek çözümü hard reset bende kullanıyorum allah belasını versin o uygulamanın zorundayım yani

MrtAltg

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,109
Hard reset belki çare ama sonuçta ailesi onun güvenliği için böyle bir yola girmiş. Sizlerin tavsiyesi ile yapacağı bir yanlış başına daha büyük bir sorunun gelmesine sebeb olabilir. Bunuda düşünerek tavsiye verin.

ghost_of_sparta

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
2,799
39 yaşındaki adama Family Link koymak?? Forumda yaş sınırı yok. Kaç yaşındasın?

wpa_supplicant

Profesör
Reaksiyon puanı
6,538
@Mr Bean, ben onu daha 6 ay önce bıraktım, 16 yaşımda kullandım, gerçi telefonu da ilk kez 16 yaşımda yani şuan başladım, bana ne diyeceksin, baya zorladım onları, silmeyi biliyordum ama yapmadım, kızmasınlar diye, kutarma menüsüne girip manuel olarak sen telefonu sıfırlamalısın.