Anket Fakir olmak suç mu?

Suç mu?

• Evet

Kullanılan: 8 21.6%
  • Hayır

Kullanılan: 16 43.2%
  • Yapacak bir şey yok

Kullanılan: 13 35.1%

• Kullanılan toplam oy
    37

User 0000

Öğrenci
Reaksiyon puanı
58
iPhone almamak suç mu? Fakir olmak suç mudur arkadaşlar?
Bana "çıkar telefonu" dedikleri zaman çıkarmıyorum ve amcalar haksız çıkıyor.
Sadece iPhone kalitelidir algısına sinir oluyorum. Googledan arındırılmış Android veya Linux tabanlı bir sistem kullanacağım için daima Android telefon alırdım. Ayrıca bana göre iOS o kadar guzel bir sistem değil.

Linux gibi çocuk

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
233
Sadece İphone kalitelidir algısına sinir oluyorum. Googledan arındırılmış Android veya Linux tabanlı bir sistem kullanacağım için daima Android telefon alırdım.
Android şu an en iyi mobil işletim sistemi zaten.

salimakar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
19
Fakir doğmak suç değil ama fakir ölmek suçtur benim için.
Bencede, çünkü insan aklını kullanabilirse fakir kalmaz. ben yırtık bırtık pantolanla okula gitmek zorunda kalmıştım bi keresinde :( maç yaparken düştüm ve diz bölümleri yırtıldı ama pes etmedim çok çalıştım. aileme yük olmak istemedim hiç bi zaman. çoğu insan fakir doğabilir ama fakirlik asla kader değildir ama mücadele etmek zordur. işte herkes burada başarılı olamıyor :(

Linux gibi çocuk

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
233
Bencede, çünkü insan aklını kullanabilirse fakir kalmaz. ben yırtık bırtık pantolanla okula gitmek zorunda kalmıştım bi keresinde :( maç yaparken düştüm ve diz bölümleri yırtıldı ama pes etmedim çok çalıştım. aileme yük olmak istemedim hiç bi zaman. çoğu insan fakir doğabilir ama fakirlik asla kader değildir ama mücadele etmek zordur. işte herkes burada başarılı olamıyor :(
Türkiye de kalıyor işte. Hikmetinden sual olunmuyor caanım memleketimin.

BehzatAmirim

Dekan
Reaksiyon puanı
6,972
Android şu an en iyi mobil işletim sistemi zaten.
Ne ? Ne?
İPhone kullanmayan kişilerin böyle algï yaratması çok saçma.Hiç iOS kullandınız mı?
•Mükemmel Yazılım Optimizasyon
•Mükemmel Sosyal Medya Performansı
•Mükemmel Kamera Optimizasyonu
•Yıllarca Güncel Olması
•Güvenli Olması
Daha sayayım mı?

Linux gibi çocuk

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
233
Ne ? Ne?
İPhone kullanmayan kişilerin böyle algï yaratması çok saçma.Hiç iOS kullandınız mı?
•Yıllarca Güncel Olması
•Güvenli Olması
Daha sayayım mı?
Say, bu özellikler Android'den iyi yapmaz. Zira donanım performansı yüksek olduğu için optimize olmasında büyük rol oynuyor.

User 0000

Öğrenci
Reaksiyon puanı
58
Ne ? Ne?
•Yıllarca Güncel Olması
•Güvenli Olması
Daha sayayım mı?
Privacy konusunda da bir numaradır kendileri (!)

iOS artıları olduğu kadar eksileri de var. Bir ara millet yedekleme alamıyordu hala o problem var mı bilmiyorum.

İsteyen istediğini kullanabilir ama şurası çok açık ki ben kendi adıma iPhone kullanmam.

Guvenlik konusunda Androidden bir nebze daha iyi olsa da iPhoneye virus bulaşmaz diye bir kaide yok hatırlatırım.

Linux gibi çocuk

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
233

iOS artıları olduğu kadar eksileri de var. Bir ara millet yedekleme alamıyordu hala o problem var mı bilmiyorum.

İsteyen istediğini kullanabilir ama şurası çok açık ki ben kendi adıma iPhone kullanmam.

Guvenlik konusunda Androidden bir nebze daha iyi olsa da iPhoneye virus bulaşmaz diye bir kaide yok hatırlatırım.
Güvenlik konusunda son kullanıcılar güvense de iCloud resim taraması yapıyor. Hiç güvenilir değil. İleri derece kapalı kaynak yazılımları güvensizdir.

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,433
Bir zamanlar Nokia ve Sony ericsson Kapışmadı vardı.
Hatta durum o yere ulaştı ki Sadece Symbian Nokialar oyun yollamaya başlayınca Bende dedim ulan yerim sizin Symbianı Sony ericsson ile.
Java destekli basit telefonumdan kendi oyunlarımı yollamaya başlayınca Symbian Nokia kullananları perte çıkardım.
Her gün yeni oyunun varmı diye bana koşuyordular artık. Tabi rus sitelerinde tonlarca oyun vardı. Hergün 5-10 tane indirip öyle gidiyordum okula. :D

Samsung'çularda bi anda fırlayıp kazaklı telefonun reklam yapıp kaçardı :D Sjshdhjdj

Siemens'giller kapışanlara karışmazdı 1 oyun açılınca telefonda çok mutlu olurdular.

Motorolla kullananlar pek yoktu. Ama okulda 2-3 kullanan vardıysa çift hoparlörlü modelini kullanıyordular Nokia 6233 e benziyordu.
Bir arkadaş gidip yazılımcıda sesin kilidini açtırmıştı.
Valla o kadar yüksek ses veriyordu ki Koskoca efsane Nokia 6233 Motorolla'nın yanında cüce kalıyordu :D

Ne zamanlardı ama. Teknolojinin yeni geliştiği zamanlar hep eğlenceli şeyler yapılıyor. Hele metroda Bluetooth açmaya pişman ederdiler, art arda Zorno felan yolluyordu herkes bir birine. :D

Bende heykırlık yapıp Yine Sony cihazımla milletin telefonlarıdan resim video felan çalıyordum :D sjajdhhdjaja
Bluetooth nimetlerinden sonuna kadar faydalanmışım zamanında.

Metroya bindiğimde aha diyordum sizi yedim olum. :D Zamanında Whatch Dogs'un ta kendisiydim. Değerimi bilmiyorsunuz sadece.

User 0000

Öğrenci
Reaksiyon puanı
58
Güvenlik konusunda son kullanıcılar güvense de iCloud resim taraması yapıyor. Hiç güvenilir değil. İleri derece kapalı kaynak yazılımları güvensizdir.
Çevremde de öyle insanlar var, iPhone kaliteliymişmiş de. Apple sanki babasının hayrına yapıyor o kadar yenilik ve özellikleri. Herkes biraz Özgur Yazılım ve Linuxu araştırsa böyle olmazdı. Ben mahremiyete önem veriyorum ve kullanmıyorum iPhone. İstediği kadar da yenilik ve özellik getirsin umrumda değil açıkçası.

Guvenlik derken de temel viruslerin bulaşmamasını kastettim. @Linux gibi çocuk

Linux gibi çocuk

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
233
Çevremde de öyle insanlar var, iPhone kaliteliymişmiş de. Apple sanki babasının hayrına yapıyor o kadar yenilik ve özellikleri. Herkes biraz Özgur Yazılım ve Linuxu araştırsa böyle olmazdı. Ben mahremiyete önem veriyorum ve kullanmıyorum iPhone. İstediği kadar da yenilik ve özellik getirsin umrumda değil açıkçası.

Geçenlerde bir Türk firması, AppStore'a fidye virüslü uygulama yüklemişti.

BehzatAmirim

Dekan
Reaksiyon puanı
6,972

Ya güvenlik denince neden akla virüs geliyor ?? Güvenlik açısından güvenli diyorum?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Senin bildiğin kadar ben de yazılım biliyorum emin ol.

User 0000

Öğrenci
Reaksiyon puanı
58
Ya güvenlik denince neden akla virüs geliyor ?? Güvenlik açısından güvenli diyorum?
Virusu sadece örnek olarak verdim, iPhone guvenlidir, hiçbir zaman sıkıntı çıkmaz demek mantıklı değil ama şu bir gerçek ki Androidden daha iyi bu konuda. Privacy ile guvenlik farklı şeylerdir ekstra olarak belirtmek isterim.

Senin bildiğin kadar ben de yazılım biliyorum emin ol.
Estağfurullah hocam, ben size atıfta bulunmadım. Hiçbir şey bilmeden atıp tutan kesime gönderme yapıyorum. ?

Nixc0r

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,602
Bir zamanlar Nokia ve Sony ericsson Kapışmadı vardı.
Hatta durum o yere ulaştı ki Sadece Symbian Nokialar oyun yollamaya başlayınca Bende dedim ulan yerim sizin Symbianı Sony ericsson ile.
Java destekli basit telefonumdan kendi oyunlarımı yollamaya başlayınca Symbian Nokia kullananları perte çıkardım.
Her gün yeni oyunun varmı diye bana koşuyordular artık. Tabi rus sitelerinde tonlarca oyun vardı. Hergün 5-10 tane indirip öyle gidiyordum okula. :D

Samsung'çularda bi anda fırlayıp kazaklı telefonun reklam yapıp kaçardı :D Sjshdhjdj

Siemens'giller kapışanlara karışmazdı 1 oyun açılınca telefonda çok mutlu olurdular.

Motorolla kullananlar pek yoktu. Ama okulda 2-3 kullanan vardıysa çift hoparlörlü modelini kullanıyordular Nokia 6233 e benziyordu.
Bir arkadaş gidip yazılımcıda sesin kilidini açtırmıştı.
Valla o kadar yüksek ses veriyordu ki Koskoca efsane Nokia 6233 Motorolla'nın yanında cüce kalıyordu :D

Ne zamanlardı ama. Teknolojinin yeni geliştiği zamanlar hep eğlenceli şeyler yapılıyor. Hele metroda Bluetooth açmaya pişman ederdiler, art arda Zorno felan yolluyordu herkes bir birine. :D

Bende heykırlık yapıp Yine Sony cihazımla milletin telefonlarıdan resim video felan çalıyordum :D sjajdhhdjaja
Bluetooth nimetlerinden sonuna kadar faydalanmışım zamanında.

Metroya bindiğimde aha diyordum sizi yedim olum. :D Zamanında Whatch Dogs'un ta kendisiydim. Değerimi bilmiyorsunuz sadece.
Abi idolümsün :D

Reaksiyon puanı
6,381
Bence fakir olmak suç değildir de kayınpederinin fakir olması senin aptallığınıdr.

Şaka bi yana tabii ki değil, ama bunu değiştirmek için daha fakir olmayı beklemek suçtur bence.

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,433
Çok yanlış adamları idol alıyon bak :D.
Bak bana Bluetooth açtırma. Telefonundan resimleri felan hepsini tarumar ederim, sonra geri yerleştiririm. Bi bakarsın resimde sensin ama Troll face kafalarıyla
png-troll-face-8.png