Fairy Cat NTF'leri nedir?

Bu konuyu okuyanlar

shelby69

Öğrenci
Cezalı
Katılım
12 Mart 2023
Mesajlar
16
Reaksiyon puanı
0
Puanları
1
Yaş
50
"Fairy Cat", "Fairy Cat" temalı BSC zincirinde yer alan bir NFT-GameFi ekolojik oyundur. Oyun, çeşitlendirilmiş bir "Kazanmak için Oyna" oynanışını içeriyor. Oyuncular, kedi parçaları toplayarak, peri kedilerini sentezleyerek, PvP oyuncu savaşları ve NFT işlemleri yaparak $TDD ödülleri alabilirler.
1.Proje geçmişi:
"Fairy Cat", orman krallığının kurucu ortağı Tesla (eski Blizzard üyesi) ve Jason (Google'ın eski üyesi) tarafından başlatılan ilk kedi serisi oyunudur; Stanford Üniversitesi ve Harvard Üniversitesi blockchain laboratuvarı tarafından inkübe edilmiştir. Ekibin çekirdek üyeleri Google, Blizzard, PayPal, Riot Games, Sony, Chaos ve diğer önde gelen İnternet ve dünyanın tanınmış büyük oyun şirketlerindendir. Şu ana kadar 5 milyon ABD doları tutarında finansman sağladılar.
Stanford Üniversitesi Laboratuvarı şunları gösterdi: "Orman krallığı ekibi, oyun ürünü tasarımı ve oyun ekosistemi oluşturma konusunda zengin deneyime sahip. Binance Smart Chain'de (BSC) ilk zincir oyunu "Fairy Cat"i piyasaya sürdükten sonra, token sonunda tamamen merkezi olmayan bir NTF oyunu metaverse ekolojisini gerçekleştirdiğinden, "TDD" ile küresel bir merkezi olmayan blockchain oyun platformu oluşturabileceğine inanıyoruz.

Şu anda piyasada bulunan zincir oyun projelerinden farkı, “Peri kedisi”nin öne çıkan özellikleri nelerdir?
2.Projenin Önemli Noktaları :
1. Blizzard ve Google'ın eski üyelerinden oluşan son teknoloji bir ekip tarafından geliştirilmiştir;
2. Tanınmış kuruluşlardan başarıyla 5 milyon ABD doları tutarında finansman sağlamıştır;
3. Yetiştirme oyun modunu çeşitlendirdi;
4.Basit oyun yolları, zengin ödüller ve Altın kazanmak için ilk tercih;
5.Bol refah faaliyetleri: birinci nesil kedi ön satışı, sermaye garantili IDO yarışması, TDD airdrop, prop airdrop, vb.;
cat ön satış piyasasından gelen sermaye akışının %6,80'i Fairy Cat likidite havuzuna akacaktır;
7.Proje kedileri, merkezi olmayan bir NFT oyun metaverse ekolojisi oluşturmak için çeşitli oyunlar yayınlamak üzere IP olarak kullanılacaktır:
8. Kör kutu tarafından üretilen DDino NFT'ler, gelecekte platform tarafından başlatılan kedi serisi oyunlara ve metaverse ekolojisine uygulanabilir;
9. Peri kedisi Ekonomik Modeli:
TDD:Cat Kingdom dünyasında dolaşabilen tek token, toplam 4 milyon parça tirajı ile bir daha asla basılmayacak:
TDD Proje Geliştirme Düzeni
Proje birkaç oyun yayınlayacak, ilki bu yıl Ocak ayında çıkacak olan "Fairy Cat". Cat Football, Pinball cat, Kingdom of Cats, Cat Manor, Fairy Cat (AR Breeding), dijital bir Peri Kedi metaverse ekolojisi oluşturmak için daha sonra piyasaya sürülecek. TDD, IP olarak "Digital Cat" ile küresel bir merkezi olmayan blockchain oyunu oluşturmaya, küresel ölçekte daha fazla pazarlamaya, kullanıcı tabanını genişletmeye, daha fazla oyuncu çekmeye ve "TDD" belirteç olarak küresel bir merkezi olmayan blockchain oyunu oluşturmaya kendini adamıştır. Platform nihayet tamamen merkezi olmayan bir NFT oyun metaverse ekolojisini gerçekleştiriyor.
Metaverse konsepti etrafındaki Gamefi çılgınlığı başladı, bu nedenle Fairy Cat projesinde Blizzard ve Google'ın eski üyelerinden oluşan son teknoloji bir ekip, zengin ve çeşitli yeni bir Play-To-Earn modeli, oynaması kolay, ve başarılı bir şekilde 5 milyon dolardan fazla finansman elde etti. Peki, Fairy Cat virajda sollamayı başarabilir ve AXIE ve RACA'dan sonra 2022'deki ilk GameFi parkurunun yıldız kara at projesi olabilir mi?
 
Üst