Face'de Uygulama ayarları ile ilgili bir soru ?

nicktenban

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Arkadaşlar malum facebook sürekli bir şeyler değiştiriyor artık bıkkınlık geldi bıktım artık.
Bu seferde Hesap sekmesinde ki Uygulama Ayarlarını kaldırmış. Orda video ve fotoğraf sekmelerinin görünürlüğünü ayarlıyordum ama şimdi ayarlayamıyorum. Başka bi yolu var mı ?

k4y4

Profesör
Reaksiyon puanı
35
Uygulama ayarlarına girmek istiyorsan Hesap/Gizlilik Ayarları ve sol altta bulunan uygulama ayarları düzenle kısmından girebilirsin.

nicktenban

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Hayır arkadaşlar onları demiyorum, hani sol üstte hesap kısmında uygulama ayarları vardı . Girdiğinizde fotoğraf ayarları not ayarları video ayarları gibi vb şeyler... Mesala fotoğraflar sekmesini istemediğiniz kişilere gizliyorsunuz... Bunun gibi şeyler. Yok kaldırmışlarmı ne yapmışlar bilmiyorum.

octavarium

Doçent
Reaksiyon puanı
24
Hesap sekmesinden Gizlilik Ayarlarina girin.Orta kisimdan video ve fotograf sekmelerinin gorunurlugunu ayarlayabilirsiniz.Ayrica paylasirken de ayarlayabiliyorsunuz.

nicktenban

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Hangi orta kısım ? Orada sadece fotoğrafların, vidoların ve diğer bilgilerin gizliliğini ayarlayabiliryorsunuz sekmeler seçeneği yok ki.
Mesala fotoğraflar sekmesini herkese gizlemek istiyorum....

octavarium

Doçent
Reaksiyon puanı
24
Sekme gizle diye bir secenek olmaz zaten, gizlilik ayarlariniza gore sekmelerin gorunurlugu degisir sayin nicktenban.Ornegin gizlilik ayarlarinizdan album gorunurlugunu ve fotograflarinizin gorunurlugunu Yalnizca Ben olarak ayarlarsaniz Fotograflarim sekmesini yalnizca siz gorursunuz.Ayrica Uygulama ayarlari da gizlillik ayarlarinin icinde.

nicktenban

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Teşekkür ederim arkadaşım ama şöyle bir şey var ;
Uygulama ayarlarından fotoğraf sekmesi ayarlarına gelip sekmeyi kimlerin görebileceğini ayarlıyorduk. Arkadaş olan kişilerden gizlemek için. Arkadaş olmayan herkese zaten sekmelerim gizli. Neyse önemli değil face bu uygulamayı kapatmış.
Zaten yardım bölümünde bu sekmelerin gizlenebileceği yazıyor aynı şekilde uygulama ayarlarına tıklayın falan diyor ama uygulama ayarları kaldırıldığı için bunu daha yapamıyoruz ve yardım metinleri gereksiz bilgi olarak duruyor.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Kardeş bak gizlilikte
İlişkiler
İlgilendikleri ve aradığı
Profil resmi altındaki kutuda yazanlar ve sevdiği sözler
İnternet Sitesi
Dini inanç ve siyasi görüş
Doğum günü
Bulunduğumu bildirdiğim yerler
Etiketlendiğim fotoğraflar ve videolar
Gönderilere yorum yapabilme
Durum güncellemelerini, arkadaşların Duvar yazılarını ve fotoğrafları içerir
Arkadaşlarım Duvarıma bir şeyler gönderebilir
Arkadaşlarımın yazdığı Duvar yazılarını görebilme
Arkadaşlarım yerimi bildirebilir
Cep telefonu
Sabit telefon
Adres
Anlık mesajlaşma rumuzu

Ayarları vardır bunları arkadaşlarımın arkadaşları , herkes, sadece arkadaşlarım ve özelleştirden sadece ben yapabilirsin.Buna fotoğraflarda dahil ve de bunları istediğin kişiye gösterip göstermeme şansın var biri görürken diğeri göremez olayı da var yani.

nicktenban

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Neyse ben söyledğim şeyi pek anlatamadım. Zaten gözden kaçan bir yerde idi bu ayar. Sizin dediklerinizi biliyorum arkadaşlar gayet iyide anladım. Teşekkürler.

nicktenban

Doçent
Reaksiyon puanı
4
İşte orası arkadaşım. Ben oyun ve uygulamarı kapatmıştım. Açmadan da fotoğraflar uygulaması sekme ve yayınlama ayarlarını düzenleyebiliyordum. Şİmdi bundada o ayarlar kalkmış. Face kaldırmış belliki. Neyse önemli değil.

Neutral

Profesör
Reaksiyon puanı
179
Pardon soru'nu şimdi anladım. Dediğin o uygulama ayarlarından sekmenin olup olmaması yer imlerine eklenmesi gibi seçenekleri söylüyorsun galiba. Facebook şimdilik çıkarmış olması gerekir kalkmış durumda.

nicktenban

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Evet arkadşım onu demek istedim. Facebook yavaş yaavş gizliliği kaldırıyor sürekli yeni şeyler çıkarıyor bıktırde yeter artık dedirtiyor.