Facebook'un Kellesini Uçuracağız

zuvay nidya

Doçent
Katılım
23 Mart 2009
Mesajlar
601
Reaksiyon puanı
8
Puanları
0
tamam ozaman ben de burda bu konu hakkinda yazmamaya gayret edecem.snirlerime hakimim her koyun kendi bacagindan asilir.ama aa insan islamiyeti yasarsa onu yakindan ilgilenirse insan ozaman anlar.yarin birgun kiyamet kopacaktir allah bilir.ama israiloglari ile müslümanlar arasinda büyük bir savas cikacaktir.israilogullari bosunda da gargat agavi dikmiyorlarrrr.onlarda haberdardir ama neyse lafi uzatmiyalim.....
 

y_ates

Dekan
Katılım
12 Nisan 2009
Mesajlar
5,165
Reaksiyon puanı
65
Puanları
0
Böyle şerefsiz bir adamı tartışmaya bile değmez. Düşünce özgürlüğüymüş tövbe tövbe.
 

limerick

Profesör
Katılım
28 Temmuz 2008
Mesajlar
1,188
Reaksiyon puanı
8
Puanları
38
Biraz saksıları çalıştıralım boş konuşmadan önce.

Bilmem kaç milyon üyesi olan bir sitedeki her konuyu Mark'ın onayladığını sanıyorsunuz herhalde. :) Facebook'ta bunun için özel takımlar var, böyle işlere belki de binlerce insan bakıyor. O şikayetlerin hiçbiri Mark'a ulaşmıyor! Şikayetler yetkili başka kişilere gidiyor. Yani suçlanması gereken Mark değildir.

Ayrıca Hz. Muhammed'in resmini çizme ile ilgili açılan gruplarda sözde (!) Müslümanların ettikleri lafları duysanız dudaklarınız uçuklar. Ya da yine sözde (!) Müslümanların diğer dinler ile ilgili açtıkları ve paylaştıkları şeyleri de görmemişsiniz hiç demek.

Müslümanların konuşmaya hakkı yok. Facebook'ta en çok küfreden, düşünce özgürlüğünü en çok çiğneyen Müslümanlardır belki de.


Özellikle bu konuda Türkler tam bir utanç kaynağı... Böyle yapıp da kimse Müslüman'ım demesin, bu değildir Müslümanlık!..

MArk in onayladigini elbetteki sanmiyoruz. Fakat altinda calisanlarin yaptigi her hareketten MArk sorumludur.

Kellesi tez ucurula :)

---------- saat 01:26 eklendi ---------- önceki mesaj saat 01:03 eklenmişti ----------



Ayrica sunu eklemek istiyorum.
Icinizde dusunce ozgurlugunu savunan varsa, Kendi dusuncem olarak o kisiye bol kufurlu bir IM atmak istiyorum. Bakalim dusunce ozgurlugunu ne kadar savunuyor.
 

SwateR

Rektör
Katılım
19 Nisan 2009
Mesajlar
10,201
Reaksiyon puanı
662
Puanları
113
Ben kapattım rahatım.Hesabı kapatınca anlıyor insan bu sitenin ne saçma birşey olduğunu.
 
Üst