• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Facebook'u TTNET kapadı!

MrJuckLees

Doçent
Arkadaşlar facebook ve twitter'e erişim kapanmıştı. 1-2 Saat önce. şimdi kalktı. Son haberlere göre TTNET kapadı. Taksimdeki insanlara yardım ulaşmasın amacıyla. Fakat dns değiştirip girmek mevcut.

Protestonun bir parçası olarak herkes ttnet i bıraksın, diğer yayın kesmeyen operatörlere geçsin..

TTNET Türk telekoma bağalı. onun için kapattılar. Doping'e geçsemmi ne yapsam

Protestonun bir parçası olarak herkes ttnet i bıraksın, diğer yayın kesmeyen operatörlere geçsin..
Alt yapı ile ilgili bir sorun olduğunu düşünüyorum. Gerçi Superonline adsl ile hiç bir sıkıntı yaşamadım alt yapı aynı olmasına rağmen.

nerde yazıyor ttnet kapadı diye hiçbir firma ben facebooku kapattım demez , Firma kendi ecelini kendi hazırlar mı öyle şey mi olur

Alt yapıda sorun vardır veya Çok yogunluk olmuştur bu olaylardan dolayı

arkadaslar sanmıyorum. Cogu gun yogun zaten. Tek bugunmu daha yoğun olup kapandı.

Superonline da hiç kesinti olmadı bende, sizi bilmiyorum.

Kapasın niye kapıyosa artık form la herkesi fişliyo zaten süper zekalar daha kolay yakalarlardı şu Saddamın kimyasal silahlarını..!!!!!

web sayfasına erişim yavaşlamıştı mobil den gayet normal çalışıyordu

herzaman yoğun olan siteler bugünümü buldu da kapandılar

ayrıca parasını verdiğim bir hizmeti kasıtlı olarak kapatıyorlarsa yazıklar olsun...

bunun ttnetle ilgisi yok, aç gibi saldırdı herkes facebooka. kilitlenmesi doğal... sınav soonuçları açıklandığında da aynı şey olurdu belki orta okuldan hatırlar arkadaşlar :D

ya kapansa ne olacak hey Allah ım :D zaten etrafta yeterince bilgi kirliliği var :)

TTnetin ne kadar adi bir firma olduğunu her fırsatta söylüyorum ve gene yapıcaklarını yapmışlar. Onlara yakışan bu valla helal olsun