Facebooktan kargo aldım...

halil413

Profesör
Reaksiyon puanı
0
bugun kahvaltılık bırseyler almak ıcın dısarı cıkıcaktım camın uzerınde kocaman bır kagıt kesesı bır baktım facebooktan gelmıs ucakla gonderılmıs ıcını acayım dıcektım ama benden once coktan defalarca acmıslar kurcalamıslar ıcınden cıka cıka bır kıtapcık cıktı
acaba ıcınde baska seyler varmıydı,baska ne gondermıs olabılırler somurmusler butun paketı

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
merak ettim şimdi, paketi posta görevlileri mi açmış peki?

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
facebook sadece kitapcık gündereceğini sanmıyorum ayrıca facebook kullanma klavuzu olsa zaten herkeze yollarlardı bana sorarsan onun içinde birşeyler daha olabilir.

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Açılmışsa içinde bulunan bir şeyi almış olmaları yüksek ihtimal. En azından paketi ulaştırmışlar eline. Eğer gerçekten paketi kurcalayıp bir şeyler almışlarda biz bu firmlarala nasıl güvenelim artık ?

halil413

Profesör
Reaksiyon puanı
0
paketi aldıgımda kitapcık elime geldi zaten o derece kurcalamıslar kitapcık desen ıcınde maf olmus,bende merak edıyom paketı en az bır 10 kısı acmıs ıcınde ÇEK fılan olabilirmi facebook sanslı uyesıyım gibisinden dusundum
birde adamlar UCAKLA gondermısler bunun ıcınde acaba baska ne vardı [MENTION=2]Troy[/MENTION] admin olarak sizden bir yardım alalım

hisse filan diyor acaba facebookun yeni ortağımıyım ne :D

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Kargoların imza almadan teslim edilmemesi gerekiyordu Dedigin gibi içinde çek filan vardır belki:D Detaylı bir araştırmaya başla bence:)

halil413

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Kargoların imza almadan teslim edilmemesi gerekiyordu Dedigin gibi içinde çek filan vardır belki:D Detaylı bir araştırmaya başla bence:)

kargo degılde US posta ıle gondermısler yanlıs yazmısım.Postacıyı gıdıp bulmak gerekıyor postacı yerınde ben olsam facebooktan gelmıs ıcınde ne var dıye acardım :) su maddı durumun zor gununde soyle 100.000$ bir cek oldugunu dusunmeden edemıyorum.Kitapcıgın sonunda mark ve ekibi tesekur resimleri var

cngzkyz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
276
kargo degılde US posta ıle gondermısler yanlıs yazmısım.Postacıyı gıdıp bulmak gerekıyor postacı yerınde ben olsam facebooktan gelmıs ıcınde ne var dıye acardım :) su maddı durumun zor gununde soyle 100.000$ bir cek oldugunu dusunmeden edemıyorum.Kitapcıgın sonunda mark ve ekibi tesekur resimleri var

Ne yaptın ki :D

-Beneficence-

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
31
Benim merak ettiğim konu facebook senin ev adresini nerden biliyor adamlarla ne işler çeviriyorsun :P:mrgreen:

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
paketi aldıgımda kitapcık elime geldi zaten o derece kurcalamıslar kitapcık desen ıcınde maf olmus,bende merak edıyom paketı en az bır 10 kısı acmıs ıcınde ÇEK fılan olabilirmi facebook sanslı uyesıyım gibisinden dusundum
birde adamlar UCAKLA gondermısler bunun ıcınde acaba baska ne vardı @Troy admin olarak sizden bir yardım alalım

hisse filan diyor acaba facebookun yeni ortağımıyım ne :D

adamlara dönüş yap aldıgım paket zarar görmüştür. falan gibisinden

halil413

Profesör
Reaksiyon puanı
0

Detected

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Meraklandırdın şimdi beni:laugh:Büyük ihtimal kitapçıkta iletişim bilgileri vardır.Oradan bir ulaşmaya çalış bakalım.

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
gelen pakette adres posta kodu falan vardir heralde

halil413

Profesör
Reaksiyon puanı
0
o postayı acana suan öyle sövüyom ki suan belki ben burda olmayabilirdim

resim ekledim yazıyor sol üstte bır donus yapayım

yatırımcı ilişkileri departmanında gelmiş ne ayaksa

yalnız suan aklıma geldi rüyamda facebooku görmustum :)

Turab Garip

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
178
Facebook'un şu kadar hissesi satılıyor, siz de düşünür müsünüz şeklindeki reklam broşürleri.

administrator

Asistan
Reaksiyon puanı
47
gitti 100.000$ çek ahhh aahh gitti:cursing: bana ne oluyorsa sanki babamın parası:biggrin: bencede sanki çek varmış gibi geldi.