Facebook'taki sorun

sarsarhos

Asistan
Reaksiyon puanı
6
arkadaşlar bilmem farkettiniz mi, facebookta bir sorun var.bazen sadece durum paylaşımları gözüküyo.ama bu zaman zaman oluyo bazen de düzeliyo tekrar.sorduğum bütün kişiler bu sorunu yaşıyo şu an:thumbdown:

Neanderthal

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Şu an bendede aynı sorun var .Geçmesini beklicez artık

sarsarhos

Asistan
Reaksiyon puanı
6
arada bi düzeliyo ama yenileyince. var mı başka isyankarr !!! :D

sarsarhos

Asistan
Reaksiyon puanı
6
bi arkadaş facebook'ta değişim olcanı söyledi kaynak olarak da "new york times"ı verdi ben bulamadım ama sanırım büyük değişiklik olucakk

altunga

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Facebook yakın zamanda twitter ın etkisiyle lite sürüme geçecekti. Sanırım şu an geçiş aşamasındalar. Bundan sonra facebook anasayfalarında videolardan daha çok durum güncellemelerini göreceğiz twitter da olduğu gibi.

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
Facebook yakın zamanda twitter ın etkisiyle lite sürüme geçecekti. Sanırım şu an geçiş aşamasındalar. Bundan sonra facebook anasayfalarında videolardan daha çok durum güncellemelerini göreceğiz twitter da olduğu gibi.
İnşallah, videolardan sıkıldı millet ...

sarsarhos

Asistan
Reaksiyon puanı
6
lite sürümü ayrı olarak girilebilecek yani klasik facebook duracak ve FacebookLite'a lite.facebook.com adresinden girilebilecek. ancak şu anda anasayfaya yönlendiriyo bu adres.

tarumoloji

Profesör
Reaksiyon puanı
44
Evet bu hatayı sık sık alır oldum zamanlarda... bir değişimin habercisi olabilir.

mehmet1136

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bn bişi sorcam bnm facemde 30 kişi açık oluyo hepside pcden griyo ama bnde 1 kişi açık gözüküyo bnu nasıl düzelte bilirm bi yardımcı olsanız lütfen ....

Max2Life

Asistan
Reaksiyon puanı
0
değişim değil face karşıtı bir hacker grubu dadanmış onla uğraşıyorlarmış bu aksaklık ondanmış. ;)