samizeldestan
Asistan
Son iki üç gündür facebook'ta sorunlar var. Diğer siteler anında açılırken facebook a giriş yaptığımda sayfa tam olarak bir türlü yüklenmiyor. Bazen düzeliyor bazen böyle oluyor anlamadım. Bu durum herkestemi aynı?
Sorun facebook' da. Proxy kullanarak girdiğimde sorun yok ama kapatınca dediğin gibi girmiyor.
Son iki üç gündür facebook'ta sorunlar var. Diğer siteler anında açılırken facebook a giriş yaptığımda sayfa tam olarak bir türlü yüklenmiyor. Bazen düzeliyor bazen böyle oluyor anlamadım. Bu durum herkestemi aynı?
Dün normalde google dns kullaniyorken google a girmiyordu. Dns yi otomatik yaptim google a aninda girmeye basladi cok garip. Hangi dns yi kullaniyorsun kardesim su an?
OpenDNS kullanıyorum ama arada onu kullanırkenbile yapıyor.
Chrome Zenmate proxy eklentisini açıp girince tak diye açılıyor site nedense. Bazen Youtube' da da oluyor. TTNetin yurtdışı çıkışlarında galiba problem.
Sorun facebook' da. Proxy kullanarak girdiğimde sorun yok ama kapatınca dediğin gibi girmiyor.
Facebook yeni temasını test ettiği için bazı kullanıcılar da sıkıntı yaratabiliyor..
Bende de tam olarak aynısı oluyordu tüm sitelere rahat girerken facebook bir türlü yüklenmiyor yada sayfa yarı yarıya yüklenip kalıyordu.
Bu sabah güncelleme olmuş sanırım sohbet bildirimler vs hepsinin yeri değişmiş ama giriş hızlı artık.
Alışabilecekmiyim bilmiyorum yeni stiline .