Facebook'ta Sorun mu Var?

samizeldestan

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Son iki üç gündür facebook'ta sorunlar var. Diğer siteler anında açılırken facebook a giriş yaptığımda sayfa tam olarak bir türlü yüklenmiyor. Bazen düzeliyor bazen böyle oluyor anlamadım. Bu durum herkestemi aynı?

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
Sorun facebook' da. Proxy kullanarak girdiğimde sorun yok ama kapatınca dediğin gibi girmiyor.

samizeldestan

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Sorun facebook' da. Proxy kullanarak girdiğimde sorun yok ama kapatınca dediğin gibi girmiyor.

Dün normalde google dns kullaniyorken google a girmiyordu. Dns yi otomatik yaptim google a aninda girmeye basladi cok garip. Hangi dns yi kullaniyorsun kardesim su an?

li10sKing

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Son iki üç gündür facebook'ta sorunlar var. Diğer siteler anında açılırken facebook a giriş yaptığımda sayfa tam olarak bir türlü yüklenmiyor. Bazen düzeliyor bazen böyle oluyor anlamadım. Bu durum herkestemi aynı?

bende de youtube girerken sorun oluyor... modeme resetle düzeliyor..

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
Dün normalde google dns kullaniyorken google a girmiyordu. Dns yi otomatik yaptim google a aninda girmeye basladi cok garip. Hangi dns yi kullaniyorsun kardesim su an?

OpenDNS kullanıyorum ama arada onu kullanırkenbile yapıyor.

Chrome Zenmate proxy eklentisini açıp girince tak diye açılıyor site nedense. Bazen Youtube' da da oluyor. TTNetin yurtdışı çıkışlarında galiba problem.

serhat_1379

Asistan
Reaksiyon puanı
1
@aliatalay1 aynen gardaş vala bende giremiyom faceye şu 1 haftadır. Şucu benim külüstür minibooka atıyodum. zavallının şucu yokkmuş. hep o ttnetin yüzünden. bazen direk giriyo bazen giriş yaptıktan sonra sayfa gelmiyo iki saaat.

samizeldestan

Asistan
Reaksiyon puanı
7
OpenDNS kullanıyorum ama arada onu kullanırkenbile yapıyor.

Chrome Zenmate proxy eklentisini açıp girince tak diye açılıyor site nedense. Bazen Youtube' da da oluyor. TTNetin yurtdışı çıkışlarında galiba problem.

Bende de ne garipse google dns ayarlayinca Google a giremiyorum :D anlamadim gitto valla. Bide OpenDNS yi deneyim bakalim nasil olacak.

samizeldestan

Asistan
Reaksiyon puanı
7
OpenDNS'yi de denedim hepsini denedim nerdeyse bazen normal oluyor facebook bazen komple gidiyor arkadaş yokmu buna bir çözüm bilgisayar elimde kalacak yakında?

arekamint

Asistan
Reaksiyon puanı
60
Facebook yeni temasını test ettiği için bazı kullanıcılar da sıkıntı yaratabiliyor..

samizeldestan

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Facebook yeni temasını test ettiği için bazı kullanıcılar da sıkıntı yaratabiliyor..

Benim hesabim yeni tema olanindan zaten yaklasik 1 senedir o sekilde kullaniyorum. Sohbet vs sol tarafta mobil surume benziyor hafif. Ancak benim hesaptada sorunlar var.

MerveOzgur

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Bende de tam olarak aynısı oluyordu tüm sitelere rahat girerken facebook bir türlü yüklenmiyor yada sayfa yarı yarıya yüklenip kalıyordu.

Bu sabah güncelleme olmuş sanırım sohbet bildirimler vs hepsinin yeri değişmiş ama giriş hızlı artık.
Alışabilecekmiyim bilmiyorum yeni stiline .

bysertac

Asistan
Reaksiyon puanı
1
sanırım sorunu çözdüm arkadaşlar yani bende düzeldi gibi

samizeldestan

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Bende de tam olarak aynısı oluyordu tüm sitelere rahat girerken facebook bir türlü yüklenmiyor yada sayfa yarı yarıya yüklenip kalıyordu.

Bu sabah güncelleme olmuş sanırım sohbet bildirimler vs hepsinin yeri değişmiş ama giriş hızlı artık.
Alışabilecekmiyim bilmiyorum yeni stiline .

Tamam benim hesabım 1 sene önce değişti zaten komple ancak şu an tamamen gitti facebook'a giremiyorum.