Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sa hocalarım sorunum explorerde chomrede facebook videoları açılıyor monzillada ses var görüntü yok facebook oyunlardada aynı hata ses var görüntü yok yardınlarınızı bekler teşşekkur ederim.
flası kaldırdım kurdum sorun aynı ekran kartında sorun olsa dedin gibi chomrede explorerde çalışırmı aynı videolar çalışıyo sadece facebook videoları izlenmiyo youtubenin kendi sitesinden izleye biliyorum ama paylastın zaman facede izlenmiyo
S.a arkadasım facebooka chrome ile girdim daha 5 dk once bi akrabamla goruntulu konuscaktım ama onun goruntusu bana qelmıyo benım goruntum onda var onunkı ben de yok yanı.benım ekranda sadece benım goruntum qelıyo..neden nedır sımdıden tskkrler
facebooka yuklenen vıdeoda ses var görüntü yok halbukı diger videolar sorunsuz sadece yuklenen videolar artk görüntü gelmıyorr acilllll bilen yardım edebılır mı(((((