Facebookta ses var görüntü yok

ilhan06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sa hocalarım sorunum explorerde chomrede facebook videoları açılıyor monzillada ses var görüntü yok facebook oyunlardada aynı hata ses var görüntü yok yardınlarınızı bekler teşşekkur ederim.

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
Flash player sorunlu ya da ekran kartında bir sorun var. Flash playerı kaldırıp tekrar kur, ekran kartı driverını güncelle.

ilhan06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
flası kaldırdım kurdum sorun aynı ekran kartında sorun olsa dedin gibi chomrede explorerde çalışırmı aynı videolar çalışıyo sadece facebook videoları izlenmiyo youtubenin kendi sitesinden izleye biliyorum ama paylastın zaman facede izlenmiyo

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
Firefox sürümünü değiştirmeyi dene o zaman.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
videoya sag tıkla ayarlardan donanın hızlandırmayı kaldır sonra tarayıcıyı kapat ac

trpr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Flash player yüklemen lazım diyeceğim de o zamna ses de olmaz.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
face girebiliyorum ama hiç bişey yok görüntü haber kaynağı ve profil ne yapmalıyım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bilgisayarım facebook a girdigimde videoları acıyo ses war görün yk nedn:turned::turned:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
S.a arkadasım facebooka chrome ile girdim daha 5 dk once bi akrabamla goruntulu konuscaktım ama onun goruntusu bana qelmıyo benım goruntum onda var onunkı ben de yok yanı.benım ekranda sadece benım goruntum qelıyo..neden nedır sımdıden tskkrler :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
facebooka yuklenen vıdeoda ses var görüntü yok halbukı diger videolar sorunsuz sadece yuklenen videolar artk görüntü gelmıyorr acilllll bilen yardım edebılır mı:((((((