• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Facebookta Durum beğendirmesi

tiq123

Öğrenci
Facebookta ÜcRetsiz Durum begendırme hilesı ıstıyorum Mümkünse

Durum beğenilince ne oluyor ki? Facebook para falan mı veriyor 100 kişi, 200 kişi beğenince?

Bilen varsa açıklasın bana bir zahmet

İşi gücü olmayan, boş zihinli arkadaşlar ediniyorsun ve beğendiriyorsun. En etkili yöntem bu.

Kendilerini öne çıkartmaktan başka yapacak işi olmayan ve özgüven denen şeyden bihaber genellikle ergenlik problemleri olan kişikler işte fazla önemsememeli ve "ergen işte...:):)" diyip geçilmeli....

Reel hayatta beklediği ilgiyi, BEĞENİYİ görememiş insanlar, Feysbuk gibi sitelerden medet umuyor. O eksikliği giderme gayretinde bulunuyor.

Yazık

durum beğendirme muhabbetini hiç sevmiyorum hadi bazen özel şeyler olur beğenilmesini istersin ama tüm yorumlarını beğendirtmek ve başkalarıyla karşılıklı beğeni yapmak çok saçma :F

işiniz gücünüz hile. çalışın kazanın :lol:

Gençlerimiz neden bu kadar özeniyor? Şu bariz ki insanlar başkalarını tatmin etmek için kendi kişiliğinden, kararlarından ödün veriyorlar! Örnek olarak sevmediğin bir şarkıyı karşıdaki beğenir diye paylaşmak gibi. Bırak kardeşim boş işleri!

beğendirmek istiyorsan para vericeksin, beğensinler :)