Facebook'ta Allah'a hakaret edenler...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Reco07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Reco07

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Sevgili Arkadaşlar, Herkesin Din inancına sonsuz saygımız var. Her insan neye inanacağını aklını kullanarak yorumlar.

Şimdi gelelim asıl konumuza.
1.grup
http://www.facebook.com/group.php?v=wall&ref=nf&gid=104410989599656

2.grup kaptıldı. teşekkürler ;)
http://www.facebook.com/group.php?v=wall&ref=ts&gid=114229085260965

yukarıda bulunan iki grup. (c.c.) ALLAH 'ımıza ve peygamberimize küfür etmektedir. bu grupları şikayet etmenizi rica ediyorum.

Ayrıca konunun sabitlenip böyle sayfaların buradan paylaşılmasını istiyorum. Konuyu yanlış yere açmamışımdır umarım. İyi günler.

panther76

Superlative Сasual Dating - Verified Ladies
Reaksiyon puanı
21
Grubu kısaca inceledim ve gruba üye olanların çoğu hatta hemen hemen hepsi 15-20 yaş arası serseri, züppe vs.vs olduğunu gözlemledim. Aslında Suç bunların ailelerinde bitiyor. küçük yaşta dini eğitimi vermezseni gereken ilgi alakayı göstermezsen bir süre sonra gördüğünüz gibi tabi buna internetini ve çevresininde çok büyük etkisi var ama iş ailede bitiyor. Ne diyelim Allah hepsini ıslah etsin.

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
bunlar gibi pislikleri durdurmak zor hiç ilgilenmiyeceğiz aslında ilgilenince iyice meşhur oluyor pislikler bir de facebook yönetimini tıklamıyor nerdeyse

Vendetta_

Profesör
Reaksiyon puanı
75
bunların amacı sataşmak ve sizi kışkırtmak
sizde bunlara küfrederek ekmeklerine yağ sürüyosunuz

herkesin kişisel görüşüne ve inancına saygım vardır ama karşımdakinin bana duyduğu saygı kadar
bu kadar basit

Champion78

Profesör
Reaksiyon puanı
43
ilk grubun sayfasındaki yazıları okudunuz mu, insanların çoğu katılıp küfür etmiş :) ana sayfa full küfür. ikinci link patlamış zaten. Şikayet edelim etmesine de bi şey yapacaklarını sanmıyorum. Örneğin grubu şikayet etmeye kalktığımda çıkan yazı: "Grupları, siz orada söylenenlerle aynı fikirde değilsiniz diye KALDIRMAYIZ." Ama şikayet ettim tabi.

OnLT

Dekan
Reaksiyon puanı
149
2. Grup kapatıldı.

Vendetta_

Profesör
Reaksiyon puanı
75
ilk grubun sayfasındaki yazıları okudunuz mu, insanların çoğu katılıp küfür etmiş :) ana sayfa full küfür. ikinci link patlamış zaten. Şikayet edelim etmesine de bi şey yapacaklarını sanmıyorum. Örneğin grubu şikayet etmeye kalktığımda çıkan yazı: "Grupları, siz orada söylenenlerle aynı fikirde değilsiniz diye KALDIRMAYIZ." Ama şikayet ettim tabi.
sayfa ırkçı ve nefret söylemi olarak şikayet ederseniz işe yarıyo
sonuçta kışkırtmaya yönelik ve Allah'a duyulan nefreti küfürlerle dile getirmişler

UndyingDarkness

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Ülkede binlerce o.çocuğu var. Sorum şu ki internette takıldığımız zaman bunları kovalamakla kapattırmakla mı uğraşacağız? Burda kapattırsak başka yerde açacaklar vs.

nordpace

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Facebook denen şu illeti kullanmam kullanmıycamda. Kullanan değerli kardeşlerimiz böyle paylaşımları yaparlarsa bizde üstümüze düşen görevi yaparız sonuna kadar. İsmini vermeden dinimize söven, yüce Peygamberize hakaret eden şu gençliği gördükten sonra başımı öne eğer oldum. Üzüldüğüm nokta ise; bunu yazanların çoğu Müslüman olan Türk gençleri, dinimizden olmayan yabancı birileri bu grubu oluştursa hakaret etse anlıycam. Söyleyecek çok var aslında ama üzüntümden diyecek birşeyde bulamıyorum. Herkeze saygılar.

http://www.youtube.com/watch?v=Cdzm8PGnqQY&feature=related

idntcare

Doçent
Reaksiyon puanı
13
Allah'a hakaret içeren sayfalar nedeniyle Facebook'ta bir grup kuruldu. Grubun üyeleri ilerleyen günlerde hesap kapatma eylemi yapacak...

Allah'a ve Hz. Muhammed'e hakeret içeren sayfaları ısrarla kaldırmayan Facebook10-13 Nisan tarihleri arasında müslüman kullanıcılar tarafından protesto edilecek.
Türkler'in yoğun olarak katıldığı sosyal iletişim ağı Facebook'ta bir süredir Allah'a ve Hz. Muhammed'e karşı hakaret ve küfür içeren sayfalar nedeniyle ciddi tartışmalar yaşanıyordu. En son bir kullanıcının Allah ismiyle sayfa açıp, Allah adıyla yanıtlar vermesi nedeniyle Birleşik Arap Emirlikleri'nde bir kullanıcının internet özgürlüğü bile elinden alınmıştı.
Allah ve Hz. Muhammed'e ilişkin hakaret içeren ve küfürlü sayfaların Facebook tarafından tüm uyarılara rağmen kapatılmadığını veya kapatmak için çok yavaş davrandığını iddia eden bir grup, harekete geçerek Facebook'ta kendi grubunu kurdu.
Bu duyarsızlıktan rahatsız olan Müslüman Türkler "10-13 Nisan arasında profilleri kapatıyoruz! Katıl Destek Ol!" diye bir grup kurdular. Grubun şu anda 23 bin üyesi bulunuyor.
3 gün boyunca hesaplar pasife alınacak
Gruba destek olanlar 3 gün boyunca Facebook hesaplarını pasif ederek tepkilerini gösterecek ve o sitelerin kapanması için eylem yapacak. Grubun protestosuna destek olanların sayısı ise çığ gibi büyüyor. Bu sayının protesto gününe kadar yüz binleri bulacağı tahmin ediliyor.

Kaynak

dctor

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Bu siteden tamamen silsin üyeliklerini bana göre dünyanın en gereksiz ve en rezil sitesi

Reaksiyon puanı
2,148
Birsürü aynı isimde grup var, şimdiden kapatmışlar sanırım 2 binden fazla üyesi olan yok

The Dark Knight

Profesör
Reaksiyon puanı
77
Birisi sallıyor böyle bir şeyi bizimkiler de gaza geliyor. Yok Kabe şeklinde bar yapıyorlar diyiyorlardı. Meğerse teknoloji mağazasıymış. Nerde sanal şey var protesto ediyoruz.

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Bu facebooktaki grupları ciddiye almak çok saçma geliyor.Feybuk nedir ki orada açılan grubu şikayet edeyim de protesto edeyim de..Bi kendinize gelin yahu.Feybuk bu feysbuk..ciddiye alınacak bir tarafı yok.

Her telden adam sanal alemde atıp tutuyor sallıyor.

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Bu facebooktaki grupları ciddiye almak çok saçma geliyor.Feybuk nedir ki orada açılan grubu şikayet edeyim de protesto edeyim de..Bi kendinize gelin yahu.Feybuk bu feysbuk..ciddiye alınacak bir tarafı yok.

Her telden adam sanal alemde atıp tutuyor sallıyor.

Aynen katılıyorum abuk subuk site..:sleep:

ByEGT

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Facebook hesabını dondurunca arkadaş listesi, fotoğraflar vs. siliniyor mu?

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Bir yanlışı görüp kafamı başka tarafa çevirip tepkisiz kalamayacağım isteyen gaza geldi desin isteyen mazota isteyen benzine .... tepkim olacak...

Neutral

Profesör
Reaksiyon puanı
179
Şimdi bu protesto gruplarını fan sayfalarını açanlar ne belli onlar olmadığı.

Yine klasik facebooktaki insanların makara dedikleri şeylerden kaynaklanıyor olabilir. Dikkat ettiyseniz hiç birinde o grupların linkleri verilmiyor. Tabi bu bir varsayım... Fakat mantıklı bir varsayım...

Vendetta_

Profesör
Reaksiyon puanı
75
10-15 yaşlarındaki çocukların başlattıkları sanal cihat
bence gereksiz
sonuçta 14 gün boyunca girmediğiniz zaman hesabınız silinmiyo
dondurduğunuzda ÜYE olarak gözüküyosunuz
yani face'in hiç bi kaybı yok

tarumoloji

Profesör
Reaksiyon puanı
44
Saçma bir eylem düşüncesi.

Katılan arkadaşlara başarılar diliyorum. :tt2: :D

mert__

Doçent
Reaksiyon puanı
4
buna facebookta rastladım ve destek vermek için profilimi dondurdum.eğer sizde destek vermek isterseniz bunu yapabilirsiniz.direk veriyorum:
Facebookta Peygamberlere yönelik hakaret küfür ve buna benzer grupların kapatılması konusunda 20.000 kişi üzerinde vatandaşlarımızın şikayet etmesine rağmen hala bir sonuç alınmamıştır.DÜnya genelinde Facebook'u kullanan 3. Büyük ülke olarak gereken sorumluluğu yerin...e geti...rerek 10-13 Nisan Tarihleri arasında Facemizi Donduruyoruz....
erman ender..
:thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown:

pcwolf

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Ben de dondurdum bakalım nolcak bundan sonra...