Facebook'dan virüs uyarısı!

cngzkyz

Profesör
Reaksiyon puanı
276
Reklam mı yoksa gerçek olma ihtimali var mı? Çünkü gmail hesabıma yurtdışından şüpheli bir giriş uyarısı da aldım ve şifremi değiştirmemi istedi :huh:

screenshot1yu.png

screenshot2qf.png

screenshot3tk.png

screenshot4zj.png

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
Proxy ya da ip değiştirecek bir program kullandın mı çünkü o da bu tip mesajlara neden oluyor.

cngzkyz

Profesör
Reaksiyon puanı
276
Google proxy kullanıyorum. İlk kez böyle bir uyarı aldım.

8.8.8.8
8.8.4.4

Dr.Yunus

Asistan
Reaksiyon puanı
0
sakın size önerilen virüs programlarını falan kurmayın . antivirüs maskesi altında asıl virüsü kendi ellerinizle bilgisayarınıza bulaştırmış olursunuz . sadece facebook şifrenizi değiştirin yeter

cngzkyz

Profesör
Reaksiyon puanı
276
sakın size önerilen virüs programlarını falan kurmayın . antivirüs maskesi altında asıl virüsü kendi ellerinizle bilgisayarınıza bulaştırmış olursunuz . sadece facebook şifrenizi değiştirin yeter

Yok kurmam zaten :D Microsoft ve Facebook yakınlaşması aşikar :D Ama gmail de uyarınca kıllandım :/

cngzkyz

Profesör
Reaksiyon puanı
276
8.8.8.8
8.8.4.4 proxy değil, dns sunucusudur

Evet doğru söylüyorsun :D Sadece dns'lerimi değiştirdim proxy kullanmıyorum.

Kaspersky Rescue Disk 10 ile sistemi taratacağım. Bakalımm NIS 2012 yamuk yapmış mı :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya arkadaşlar ben anlamıyorum lütfen yardımcı olun bana benim bilgisayarda virüs var bende formata göndercem flashda yer yok zaten onada bulaşır bnde bilg.daki resimleri faceye attım 3 bin tane falan var şimdi bilgisayarı formata göndercem ve virüs programı yükletcem geri geldiğinde faceden bilgisayara tekrar indirsem virüs bulaşı mı sorun çıkar mı acil yazın lütfen ve virüs programı olarak bana ne önerirsiniz kaspersky diyolar ama virüs programı satın alsam ne kadar bana bilgi verirseniz allah ne dileğiniz varsa hayırlısıyla gerçekleşsin lütfen yardım edin :(