Facebook'a giremiyorum

blackgececi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selamın Aleyküm,

beyler ben facebook'da şu hatayla karşılaşıyorum eskiden chorome kullanıyodum sonra hesabımı dondurdum yeni hesab açtım yandex indirdim hesabı geri açtım yandexdede oldu expolerde normal giriyo firefoxdada giriyo ama bunlarda girmiyo napmam lazım acil yardım cafelerde choromeden yandex vb. giriyo ama bizim evde girmiyo

gerçekten can sıkmaya başladı :cursing: :cursing: bilen varsa nasıl çözceğimi söyleyin arkadaşlar :hammer:

barbados

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardeşim aynı hata bende de vardı kullandığın tarayıcıdan ayarlardan tarayıcının herşeyişini sıfırla sorun kalmayacaktır..

blackgececi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
CTRL+SHİFT+N yapınca gizli sekme açılıyo ordan giriyorum sorun gidiyo :thumbup1:

cesurkuş

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selamun Aleyküm bu forumda yeniyim ve bana yardımcı olabileceğinizi düşünüyorum. Dün facebookumda diğer kutumdaki mesajlara bakarken bir kullanıcı bana aşırı bir argo kelime kullanmış fakat bu kişiye cevap atamazsınız diyor. yani hesabını kapatmış sanırım bu şahıs. Kullanıcı adı filan gözükmüyor. Şu şekilde gözüküyor: 100008358576076@facebook.com olarak gözüküyor. Lütfen yardımcı olun. Kişinin fotoğrafı da yok sadece siteden gönderildi yazıyor. Bu kişiye ulaşmam gerek.