Facebook Virüsü

BeyDadaş

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Facabook hesabıma virüs bulaşmış habire bi sayfa beğeniyo kaldıramıyorumda:cursing: nasıl kaldıra bilirim yardım edermisiniz.
confused1.gif

Edirneli

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Online virüs taraması yapabilirsin sayfada

SmH51

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Kullanmış olduğun tarayıcıyı kaldır, sonra güzel bir virüs taraması yaptır.Sonra tekrar yükle tarayıcını. Belki işe yarayabilir.

tete1907

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
öncelikle sağlam combofix ile tarat daha sonra http://virusler.web.tr/facebook-virus/ bu siteden kontrol et anti-malware bytes programını yükle ve tam tama yap çözülecektir.Daha sonra facebook hesap ayarlarından uygulama merkezinden halledebilirsin.

Edirneli

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Yada uygulama ayarları var oradan kaldırabilirsiniz

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Bir kaç çeşit Facebook virüsü var. Sendeki hangisi?

BeyDadaş

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
öncelikle sağlam combofix ile tarat daha sonra http://virusler.web.tr/facebook-virus/ bu siteden kontrol et anti-malware bytes programını yükle ve tam tama yap çözülecektir.Daha sonra facebook hesap ayarlarından uygulama merkezinden halledebilirsin.
Arkadaşın verdiği linkde anti-malware programını indirmeye çalıştım fakat dosya kaldırılmış hata veriyor.Ben Tarayıcı olarak internetde gezicek isem Chrome'u kullanıyorum.Bendeki virüs kendi kendine sürekli sayfa beğenip bir video var onu paylaşıyor Combofix'i kurup bilgisayarımı bir tarattım şuan kendi virüs programımla taratıyorum ama hala nasıl kaldıra bu virüzü nasıl kaldıra bileceğğimi bilmiyorum.

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Chrome'u kaldır. AppData klasöründeki dosyalarını da sil.

BeyDadaş

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yardımlarınız için teşekkürler chromeyi kaldırdıkdan sonra çalıştırdan "Hkey_local_machine-software > policies > google > chrome >asdasdasdj" bu kasörü silince düzelti inşallah tekrar olmaz.