Facebook Video Problemi

Aperox

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Direk konuya gireyim.

Sabah bir problem yokdu.Ne olduysa 3-4 saat önce oldu.Facebook'dan çıkdım sonra tekrar giriş yapdım.Youtube'daki biir video paylaşmışdım onu açdım sonra video'nun etrafı böle olduğunu gördüm.

youtubenk.png

ilk önce sadece o video'da olduğunu zannettim.

youtube2s.png

Ama sonra farklı videoları açdıkca hepsinin öle olduğunu gördüm.
youtube3.png

Şöle bişe sadece youtube videolarında değil sorun facebook kendi video player hariç diğer sitelerden gelen tüm videolar böle olmuş.İzlesene'de buna örnek onun kendi facebook sayfasına girdim ve bir video açdım.Ve ondada aynı problem olduğunu gördüm.

youtube4.png

Dediğim gibi sonra işde dedim acaba benim Tarayıcıda yada Pc'de mi bir sorun var. Başka bir Pc'de Google Chrome'da açdım yine aynı (Bu arada ben Mozilla Firefox Kullanıyorum bu sorun oluyor) sonra tekrar deniyim dedim bu sefer'de o başka pc 'de Mozilla Firefox 'da açdım hiç bir problem yok hepsi normal gözüküyor.Şimdi dicem ki Tarayıcada problem var eee bendeki sorun Mozillada oluyor. Başka bilgisayarda Mozilla açıyorum ama bu sefer sorun yok.Benim Pc'de Opera 'da denedim yine bu video sorunu var.

Elimden geldiği kadar sorunu açıklamaya çalışdım.Umarım bunu düzeltmem yardım edebilecek bir arkadaş vardır.

---------- Post added at 21:13 ---------- Previous post was at 19:47 ----------

Bu sorunu çözebilen kimse yok mu en azından biraz yardımcı olun şunu kaldırın bunu kurun falan deyin onada razıyım ne yapcağımı bilmiyorum :S

Reaksiyon puanı
2,148
Daha önce hiç karşılaşmadım ve çok ilginç bi sorun, o yüzden birşey yazmadım, araştırma da yaptım ama birşey bulamadım. Flashla ilgili olabilir, onu kaldırıp yükle diyebilirim ancak.

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
Tarayıcının yazı tip boyutunu %100 yap çözünürlüklerini kontrol et

Reaksiyon puanı
2,148
[MENTION=55943]honline[/MENTION] benim de aklıma ilk o geldi yazıları küçülttüm ama videoda aynı oranda küçüldü bi sorun çıkmadı, başka bişey olmalı sorun

Reaksiyon puanı
68
ben aylardır böyle kullanıyorum:D Bende sandımki herkeste böyle. Bende bir araştıriyim, bulursam bir şeyler yazarım.

---------- Post added at 21:26 ---------- Previous post was at 21:23 ----------

edit: Evet yazı boyutuyla ilgili. Küçültünce düzeldi, ama fazla küçük olunca gözlerim ağrıyor ben böyle kullanmaya alıştım:)

Aperox

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben aylardır böyle kullanıyorum:D Bende sandımki herkeste böyle. Bende bir araştıriyim, bulursam bir şeyler yazarım.

---------- Post added at 21:26 ---------- Previous post was at 21:23 ----------

edit: Evet yazı boyutuyla ilgili. Küçültünce düzeldi, ama fazla küçük olunca gözlerim ağrıyor ben böyle kullanmaya alıştım:)

Kaç yapınca düzeliyor ? nerden düzeliyor ? hangi taryıcı kullanıyorsun ? :)

Reaksiyon puanı
68
ctrl tuşuna basılı tutup mause tekerliğini çevirince düzelmiyor mu?:D (Ne biçim bir açıklama bu:P)

Aperox

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Düzelmedi. Neyse ben mozilla silip tekrar kurayım. Olmazsa Facebook Hacklicem :).

Reaksiyon puanı
2,148
Aşağıdaki klasörde userContent.css adında bir dosya oluşturun.
Kod:
%userprofile%\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\[COLOR=red]*****[/COLOR].default\chrome
içine şunları yazıp kaydedin, firefox'u baştan başlatın;

Kod:
[plain]@[/plain]namespace url([plain]http://www.w3.org/1999/xhtml[/plain]);
@-moz-document domain("facebook.com") {

.swfObject iframe {width:500px !important; height:500px !important;}

}

Bi dener misin?

Aperox

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aşağıdaki klasörde userContent.css adında bir dosya oluşturun.
Kod:
%userprofile%\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\[COLOR=red]*****[/COLOR].default\chrome
içine şunları yazıp kaydedin, firefox'u baştan başlatın;

Kod:
[plain]@[/plain]namespace url([plain]http://www.w3.org/1999/xhtml[/plain]);
@-moz-document domain("facebook.com") {

.swfObject iframe {width:500px !important; height:500px !important;}

}

Bi dener misin?

Gerçekden yorum yazan herkese ve sana Teşekkür ederim sorunu senden 35 dk sonra hallettim.

Nasıl derseniz kolay oldu.İlk önce Firefox Kaldırdım sonra Tekrar kurdum ama kaldırırken size tüm herşeyi silicekmisiniz diye birşey soruyor tam olrak böle değil ama buna benzer bişe soruyor onu click leyin sonra kaldırın bildiğiniz gibi.Bu arada Eyer böle yaparsanız daha önce gidiğiniz siteler yer imleri kulanıcı ado ve şifre bilgileri falan hepsi siliniyor.Benim için hepsi çok önemli olduğu için.

"FEBE" bu programı buldum ve google nasıl yapıldğı hakkında biraz araşdırdım ve neyse yapdım sonra kaldırdım kurdum.Bilgilerimi geri yükledim ve şimdi düzeldi.

Herkese Teşekkür ederim +rep sistemi olsaydı verirdim ama malesef kuru kuru Teşekkür etmek kalıo :) "Bende Beğenirim" :)

OnLT

Dekan
Reaksiyon puanı
149
Gerçekden yorum yazan herkese ve sana Teşekkür ederim sorunu senden 35 dk sonra hallettim.

Nasıl derseniz kolay oldu.İlk önce Firefox Kaldırdım sonra Tekrar kurdum ama kaldırırken size tüm herşeyi silicekmisiniz diye birşey soruyor tam olrak böle değil ama buna benzer bişe soruyor onu click leyin sonra kaldırın bildiğiniz gibi.Bu arada Eyer böle yaparsanız daha önce gidiğiniz siteler yer imleri kulanıcı ado ve şifre bilgileri falan hepsi siliniyor.Benim için hepsi çok önemli olduğu için.

"FEBE" bu programı buldum ve google nasıl yapıldğı hakkında biraz araşdırdım ve neyse yapdım sonra kaldırdım kurdum.Bilgilerimi geri yükledim ve şimdi düzeldi.

Herkese Teşekkür ederim +rep sistemi olsaydı verirdim ama malesef kuru kuru Teşekkür etmek kalıo :) "Bende Beğenirim" :)

Bir teşekkür yeter :) Sorunun hallolduğuna sevindim. İyi forumlar dilerim.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
hiç böyle sorunlarım yok, aa dur ya ben chrome kullanıyorum :P

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
gayet güzel çözüm bulmuşsun ama ben daha kolayını buldum

Reaksiyon puanı
2,148
gayet güzel çözüm bulmuşsun ama ben daha kolayını buldum

chrome mu diyosun :) herkeste yoktur sanırım, konuyu açan kişide sorun olduğu vakit bende yoktu, şimdi de bende var başkalarında yoktur.

he bi de konuyu açanın dediğine göre chromeda da olmuş sorun :P

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
öylemi olmuş:) bu konudan arkama bile bakmadan kaçıyorum o zaman.....

sinager_dante

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bu sorun bendede var 2 gündür böyle olmaya başladı videolar çözüm varmı ayrıntılı olarak yazarmısınız teşekkürler.