• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Facebook ve Twitter'a Girilemiyor !..

DNS ile alakalı bir durum gibi gözükmüyor denediğim hiçbir dns işe yaramadı demek ki kökte sorun var.

Ayrıca gerçekten iyi de oldu. Yok yere ülkeyi ayağa kaldırdılar.
 
Bizim insanlarımız ne kadar çabuk provokasyona geliyorlar. Aklı Selim olan insanlar zaten Twitter' da yazılanların ne kadar aptalca olduğunu görebiliyor. Üstteki arkadaşın yazdığı gibi Yürüyüş diye maraton resimlerini koyanlar mı, polisin attığı bomba çarptı öldü diye eski haberlerden alınan fotoğraflar mı, farklı ülkelerde ki görüntüleri alıp bize bunu yapıyorlar diyenler mi. Nükleer bomba kullandılar yazanları gördüm yahu düşünün. Türkiye yine halkı tarafından vurduruluyor. Hep aynı oyunun bilmem kaçıncı versiyonu bu. Yazık yazık.
 
Beyler devlet bilerek engelliyor .Çünkü bütün gruplar facebook ve twitterdan haberleşiyor toplanıyor faln filan. Size kesin giriş yolunu söylüyorum . Spotflux diye bir program var onu indirin.
 
Olaylardan dolayı bu durumda arkadaşlar,kendilerince önlem için yapılmış bir hareket
 
[MENTION=340617]Artvincenter[/MENTION] sadece siyasetle alakalı mesajların silinmesi yeterli olacaktır(bence).
Seninkiler de dahil.
 
Sunucuların yavaşlığından kaynaklanıyormuş sanırsam . Ne yaparsan yap çözülmüyor bu sorun . Kendisinin düzelmesini umucaz.
 
Bu kadar olmaz gerçekten.. Neyse direnişe tam destek...... SPOTFLUX programını indirin facebook twitter kesin giriş .....
 
:D türk baharı.
ingiliz_gazetesinden_turk_bahari_iddiasi_h58376.jpg


trk_8ea7cbe3f1.jpg
 
[MENTION=259893]Strake[/MENTION] [MENTION=10880]masterbaba[/MENTION] gülünecek birşey göremedim hayrola ?
 
Evet arkadaşlar bendede az evvel girdi ama resimler falan gelmedi. Şuan deniyorum ne SSL moddan nede normal moddan siteye girilmiyor. Sanırım sunucularda bir sıkıntı var. Bende G.Dns kullanıyorum.
 
Beyler, kimse kendini kandırmasın.

70 milyon aynı anda girse yine face'de tek sıkıntı yaşanmaz.

Bizim ufak sitelerle bir tutmayın.

Hataların nedeni bizimkilerin halt yemesi.
 
Az önce telefondan (wifi) yorum yazabildim.
 
Konu başlığı facebook açılmıyor değil mi? bende konuya düşüncemi yansıttım hayırola forumda düşünce belirtmek yasak mı oldu? ayrıca siyasi diyorsan o yönden demedim neyse foruma mesaj yazmaktan korkar oldum.
Türk baharı adlı fotonun altına bahar temizlgii yazıp gülüyorsun Dalgamı geçiyorsun benle yada geçtiginimi sanıyosun !
 
Problem beyinlerde, kafa yapısında, mantalitede..
 
Bende biraz yavaş açılıyor ancak bağlantı hiç kopmadı. Facebook ve Twitter açılıyor dünden beri sorun yok.
 
npjbn.jpg


- - - Mesaj Güncellendi - - -

En son hali buydu şuan bu bile açılmıyor.
 
Üst