Ekli dosyayı görüntüle 7974Arkadaşlar selamlar,resimde gördüğünüz gibi daha 15-20 dk önce sapasağlam tertemiz olan face,birden bu hali aldı.Probleme neyin sebep olduğunu bilenler yazsın lütfen.
Saygılarımla.
Saygılarımla.
:-DBi saniye bekle mikroskopumu alıp geliyorum...
Hesap makinesiyle çekeceğine printscreen tuşunu kullansaydın ya.
iyi düşünmüşsün,ben beyinsizdim düşünemedim pardon sen zekisin,haklısın
sonuçta 'change layout ve remove layout' diye 2 seçenek var bir de alt tarafta reklamlar çıkmaya başladı.nasıl halledicem bilmiyorum.
Şaka bir yana gerçekten resim çok küçük ve görünmüyor. Ama reklamdır diyeceğim anladığım kadarı ile.iyi düşünmüşsün,ben beyinsizdim düşünemedim pardon sen zekisin,haklısın
sonuçta 'change layout ve remove layout' diye 2 seçenek var bir de alt tarafta reklamlar çıkmaya başladı.nasıl halledicem bilmiyorum.
O zaman neden kullanmadın printscreen tuşunu ?iyi düşünmüşsün,ben beyinsizdim düşünemedim pardon sen zekisin,haklısın
Şaka bir yana gerçekten resim çok küçük ve görünmüyor. Ama reklamdır diyeceğim anladığım kadarı ile.
O zaman neden kullanmadın printscreen tuşunu ?
aynen yaw dadandı gitmiyor,chrome yi baştan yüklicem nerdeyse sinirlendim a.küu yawwww stres artı stres yani
Eğer reklam ise chrome mağazasından adblock türü reklam engelleme eklentisi kurkullandım yaww öyle gösterdi ben napim,hadi çözüm bulalım
Resimi anlayabilsek çözümü buluruzda hiç bir şey anlaşılmıyor ki.kullandım yaww öyle gösterdi ben napim,hadi çözüm bulalım
Chrome yükleyip adblock yüklesen acaba sorun kalakarmı sonnuçta reklam bu programda reklam engelleyici
tamam problem halloldu,babylon serach ı sildim baktım gitmişler (ne alkasysa ) neyse sonuçta stres bitti sağolun varolun
Babylon ! ne zaman program yüklesem o kurulcakmı diye bakıyorum