Facebook Sponsorluğunda Ameliyat!

ahmetfx

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Yazmayım yazmayım dedim ama dayanamadım. Bu nedir ya? Bu nasıl bir aldatmacadır? Bugün bir arkadaşım bir sayfanın paylaştığı bir resmi paylaşmış. Resmin altında binlerce yorum..İşte o resim!

ccf95.png

Gördüğünüz gibi.. Binlerce beğeni, paylaşım, yorum..Bu kadar saf olamayız diyeceğim ama olmuşuz.. Araştırıp resmi nerden aldıklarına baktım..Buyrun:
http://www.aktifhaber.com/cinli-bebekte-denizkizi-sendromu-91983h.htm

Daha önce de buna benzer bir paylaşım görmüştüm, yine aynı şekilde yorum yapanlara inanmamalarını söylemiştim. Ama nafile..

Sayfalarını beğendirme, takipçilerini artırma adını milleti nasıl kandırıyorlar, millet de hemen atlayıveriyor. Sizden ricam bu şekilde paylaşım yapan arkadaşlarınızı uyarmanız. Daha bilinçli olmalıyız.

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Bunun fake olduğu çok açık ama bir yardım kampanyası duymuştum, bir videoyu her izleyişimizde görme engelli vatandaşlarımıza bir katkısı oluyordu.

Ayrıca altta paylaştıklarım da facebook kullanmama sebebi :)

Emre'yi 1000 kişi beğenmiş diyolar, Selçuk'u kaç kişinin beğendiğini gösterelim onlara!

Fenerbahçeliysen beğen, Galatasaraylıysan yorum at!

Peygamberimizi seven 1 milyon kişi beğensin! (sanki beğenmezsek sevmiyoruz)

ahmetfx

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Al işte, yoruma bak...
"Ne kadar gidiyomus ki ameliyete acaba .?? Su an zaten 95.000 tl olmus yani"
Gülsek mi ağlasak mı?

neons41

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Her seferinde söylüyorum evet facebook kullanıyorum ama sırf mecburiyetten yakın çevrem kullandıgı için.Yani milyonlarca fake hesabın olduğu,her yerin reklamlarla dolduğu,sırf beğeni toplamak için saçma sapan konular bulup [MENTION=51495]trnc[/MENTION] ninde dediği gibi hadi kemal abimize 3 dakikada 1000 beğeni yapalım gibi boş işlerin olduğu bir siteyi memnuniyetle kullanacak olanlar varsa onlarada buradan selamımı çakıyorum,büyük insansınız değerinizi bilin.. :)

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Bizim millete, her beğeni de 10 lira kazanacaksınız, beğenin ve şu adrese gelin desen,

beğenenlerin yarısı gelir.

nadia

Asistan
Reaksiyon puanı
1
face bu cocugu amelıyat mı ettırecek yanı :)

cngzkyz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
276
Arkadaşlarımın yarısı bunu paylaştı ya...