Facebook onay kodu telefonuma gelmiyor.

Oqunes

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar,
Bugün facebook sayfamdan kaldırmak istediğim bir yönetici vardı.Onu kaldırdım.Şifremi istedi girdim ve ondan sonra hesap kilitlendi deyip giriş sayfasına attı.Sonra benden telefon numarama gelecek onay kodunu girmemi istediler ama telefona onay kodu vs. gelmedi.Yani bildiğiniz arada kaldım.Yeniden kod iste dediğimde ''An error occurred while sending the message'' diyor Hattı 3 farklı telefonda denedim olmadı mobilden girdim olmadı şifre yeniledim olmadı.Ne yapmam lazım internette herhangi bir çözüm bulamadım.Bulduklarım işe yaramadı.Yardımcı olursanız sevinirim.

Yalpagan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bana da gelmiyor nedense. Bir hafta kadar önce denemiştim , tekrar denedim gelmedi yine.

LaMuCi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
selam bana da uzun süre gelmedi sonra bir ara geldi biraz dengesiz bir durum yapabileceğin bir şey yok bekliyeceksiniz

avarhan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende de aynı sorun olmuştu. Telefonuma bir türlü onay kodu gelmedi. İnternette telefondan kaynaklanabileceği yazıyordu. Kardeşimin numarasını yazdım ve onay ona gitti. Telefon markası farklıydı (yeni modellerden) Böylece giriş yapabildim. Tabii en iyisi kullanmamak.