Facebook - Mozilla Firefox

keslok

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşlar firefoxdan facebook a girildiği zaman ne mesajlara nede videolara bakabiliyorum açıkcası sadece facebooka girebiliyorum o kadar başka bir şey yapamıyorum. İnternet explorer den normal bir şekilde girebiliyorum. Mozilla Firefox da kurulu olan eklentilerim ;

Downtheall - IDM - javaScript debugger - JavaScript Options - Microsoft net fremework assistant - screengrab - yes script

Sizce sorun ne olabilir ?

MaviAteş

Doçent
Reaksiyon puanı
24
Şu javascript ile ilgili olanları Etkisizleştirdikten sonra, FF'yi kapatıp aç ve bir daha dene bakalım. Bir de bu yes script ne işe yarar bilmem ama onuda etkisizleştirmekte fayda var gibi.

keslok

Asistan
Reaksiyon puanı
3
javaScript'i yasaklamış olabilirsin.

Yok onlarada baktım aktif halde gözüküyor ama facebook sayfasında javaScript tarayıcında etkin değil diyor ama etkin gözüküyor baktığım zaman

---------- saat 19:31 eklendi ---------- önceki mesaj saat 19:30 eklenmişti ----------

Şu javascript ile ilgili olanları Etkisizleştirdikten sonra, FF'yi kapatıp aç ve bir daha dene bakalım. Bir de bu yes script ne işe yarar bilmem ama onuda etkisizleştirmekte fayda var gibi.

şimdi dediğini yaptım oda olmadı. Facebook sayfasına girdiğim zaman javascript tarayıcında etkin değil diyor ama etkin gözüküor bende