Facebook mobil onay iptali

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan morlard
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

morlard

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Selam ben yeni profil açtım ama cep telefonum eskisinde kayıtlı olduğu için, yeni profile numaramı tanıtamıyorum.. Eski profildeki cep numarasını iptal etmenin bir yolu varmı?

Nemre

Profesör
Reaksiyon puanı
29
Ne Profili Tam Anlayamadım ?

Ghost34

Profesör
Reaksiyon puanı
2
başına 0 koymadan kaydettirin telefonunuzu..

morlard

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Mesaja otomatik maille cevap verdiler, bir link var ona tıklıyosun numara doğulama kısmı geliyor. Telefon numaramı giriyorum yine dediği aynı şey, bu numara kısa süre önce başka bir hesapta doğrulandı vs. vs.

Sanırım doğrulanan numaranın iptali yok. Teşekkür ettim.

octavarium

Doçent
Reaksiyon puanı
24
O hatayı biliyorum. Doğrulama şu şekilde oluyor; Eski profilinizdeki numarayı kaldırırsınız, aynı numarayı yeni hesabınız için onaylatırsınız ve yeni hesabınızda kullanırsınız. Ama; profilinize tanımlı bir telefon numarası varken bu numarayı aynı anda başka bir hesapta onaylatamazsınız.

morlard

Asistan
Reaksiyon puanı
5
O hatayı biliyorum. Doğrulama şu şekilde oluyor; Eski profilinizdeki numarayı kaldırırsınız, aynı numarayı yeni hesabınız için onaylatırsınız ve yeni hesabınızda kullanırsınız. Ama; profilinize tanımlı bir telefon numarası varken bu numarayı aynı anda başka bir hesapta onaylatamazsınız.

Dostum sorun da zaten eski profildeki numarayı kaldıramamakta. İlk denediğim şey senin bu dediğin olmuştu ama eski profilde cep tel numaram falan hiç görünmüyor veya onu kaldırmayla alakalı hiç bişey yok hesap ayarları bölümünde. Sadece belirlediğim kullanıcı adı görünüyor, arkadaşların seni bu şekilde görür diye de bir not var o kadar..

Rica etsem kendi hesap ayarlarına bi bakarmısın, kullanıcı adı bölümünde cep telefonu namaran falan çıkıyormu? Bu da şimdi aklıma geldi bilsem bugün bakardım birinden.

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
peki ben olaya başka bir soruyla katılmak istiyorum mobil onayı yapmadan açılan yeni üyelik kullanılmıyor mu ?