Facebook Messenger Zaman Tünelini Gör Sorunu

BuGRaHaN_1989

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selamun aleyküm arkadaşlar bende samsung s4 cep telefonu var ve bende facebook messenger uygulaması var arkadaşlarımla konuşurken sol alt tarafa tıklıyorum seçeneklerden resimde gördüğünüz gibi zaman tünelini gör diyorum ve arkadaşlarımın sayfası açılmıyor lütfen bana yardım edin nasıl bu sorunu çözülcek 2 gün önce bütün arkadaşlarımın sayfası açılırdı ve resimlerine bakardım hakkındaya bakardım ama artık zaman tünelini gör dedikten sonra facebookda asıl ana sayfa açılıyor lütfen yardım edin.....

38yXBM.jpg

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
facebook ve mesaj uygulaması kaldırıp yeniden kurmayı deneyin..

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Denedim olmadı hatta uygulamaların verilerini sildim yine olmadı bu sorunu lütfen çözelim rica ediyorum lütfen yardım edermisiniz....
Iyi gunler oncelikle zaman tuneli degil de profilo gor secenegi var uygulamayi guncellediginizden emin olun.
avutuqa8.jpg
Ikinci olarak sadece arkadaslarinizin profilini gorebilirsiniz arkadasiniz olmayip konustuklarinizda ana sayfaya yonlendirir

BuGRaHaN_1989

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iyi gunler oncelikle zaman tuneli degil de profilo gor secenegi var uygulamayi guncellediginizden emin olun.
avutuqa8.jpg
ikinci olarak sadece arkadaslarinizin profilini gorebilirsiniz arkadasiniz olmayip konustuklarinizda ana sayfaya yonlendirir

evet bende güncellendi bendede şimdi profil gör diyor ama sorun hala aynı arkadaşlarıma profil gör diyorum haber sayfasi açiliyor ana sayfa yani bende kişinin sayfasi açilmiyor lütfen bu konuda herkez bana yardim etsin kimsede yok bu sorun bende var lütfen herkezden mesaj bekliyorum....

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Şu an bu konuda aklıma gelen tek şey facebook Uygulamasını beta tester yapın ve beta sürümünü deneyin bakalım gene aynı hatayı verecek mi?

BuGRaHaN_1989

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şu an bu konuda aklıma gelen tek şey facebook Uygulamasını beta tester yapın ve beta sürümünü deneyin bakalım gene aynı hatayı verecek mi?

Dediğin nasıl yapılıyor bilmiyorum bir çözüm yolu bulalım lütfen bana yardım edermisiniz telefonum Samsung S4 olduğu için bir yardım edermisiniz çözersiniz sizler inanıyorum....

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201

BuGRaHaN_1989

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0