Facebook Lite Kapandı!

Akhun Aktosun

Profesör
Reaksiyon puanı
40
2009 senesi içerisinde Facebook'un, yavaş bağlantıya sahip kullanıcılar için açtığı hafif Facebook olarak adlandırılan Facebook Lite projesi sona erdirildi...

Facebook, 2009'un 11 Eylülü'nde yavaş bağlantıya sahip olan kullanıcılar için Facebook Lite adıyla daha hafif bir Facebook sitesi açmıştı. Projeye göre, bağlantılarının yavaşlığından dolayı birçok içeriğe sahip Facebook'a girmekte zorlanan kullanıcılar, Lite sürümünü açarak tasarım açısından kırpılmış bir Facebook'a girebilecekti.
facebook1265571170.jpg
Facebook'tan bugün gelen açıklamada ise Lite'a olan ilginin az olduğunu ama buna rağmen kullanıcıların isteklerine göre neye ihtiyaçları olduklarını daha iyi öğrendiklerini ve Facebook Lite'ı tamamen kapattıklarını açıkladı.
http://lite.facebook.com/ adresine girmek isteyen kullanıcılar artık otomatik olarak normal Facebook'a yönlendiriliyor.
:: Facebook Lite'ın kapanması sizce doğru bir karar mı?
Yazan: Akhun Aktosun
SDN - http://shiftdelete.net

_HaMza_

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Böyle bir adresin olduğunu daha yeni öğreniyorum:huh:

OnLT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
149
Ara sıra girer bakardım. Değişiklik olsun diye. Beni çok üzdü Facebook şimdi.. :D

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
Bence gereksiz birşeydi.En azından Facebook açısından...

snlskrk

Doçent
Reaksiyon puanı
7
benim gözüme çarpmıştı bi ara bu adres ama ben cep kullanıcıları içindir diye önemsememiştim ilginç

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Yeni duydum:)

silurdas

Asistan
Reaksiyon puanı
3
bende yeni öğrendim.İlginin az olmasının sebebi reklamının iyi yapılmamış olmasıymış demekki

Miroğlu

Dekan
Reaksiyon puanı
31
Bende ilk defa duyuyorum daha önce facebook lite diye bişey hiç duymadım lite kullanmadığım için kapanma kararı beni ilgilendirmiyor...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bence kapanması hiçte hoş bişey değildi tekrar açmaları gerek