Facebook kişi engelleme silme

bybarut

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Arkadaşlar facebookta kişi listemde kişilerden birisi ya beni silmiş engellemiş yada facebooktan tamamen ayrılmış
wlm 2011 ile face sohbette kişi profiline tıklayınca
image.php

böyle uyarı çıkıyor
birde kişi adı pasif sanki
bunun anlamını çözemedim
kişi faceeboktan ayrılmış
beni silmiş-engellemiş
hangisi
tşk...

Rgctr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Görüntülemek istediğiniz kişi sizi engellemiş.

bybarut

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Teşekkürler ama çözmenin yolu mail göndermekten başka face de yapılacak bir şey yok mu aramalarda da çıkmıyor ama engelleyince aramada çıkardı önceden

birde wlm2011 face sohbet altından face giriş yapmadığım halde yine göremiyorum aynı sayfa geliyor bu da mı engel yüzünden
ilk defa başıma geldi:blush:

Neutral

Profesör
Reaksiyon puanı
179
Unfriend Finder

eklentisini yükle. O an da arkadaş listenden çıkanları saniyesinde göstersin. Ve şöyle de yap, arkadaşının profil linkini ( facebook/usarname ) başka bir profilden gir ve adres satırına yapıştır. Çıkıyorsa seni engellemiş, çıkmıyorsa ya kendini dondurmuş yada hesabını sildirmiştir.

bybarut

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Unfriend Finder

eklentisini yükle. O an da arkadaş listenden çıkanları saniyesinde göstersin. Ve şöyle de yap, arkadaşının profil linkini ( facebook/usarname ) başka bir profilden gir ve adres satırına yapıştır. Çıkıyorsa seni engellemiş, çıkmıyorsa ya kendini dondurmuş yada hesabını sildirmiştir.

Teşekkürler eklenti için ama gösterimde bulunmadı orasını çözemedim
diğerlerini deniyeceğim

yer6

Profesör
Reaksiyon puanı
54
[MENTION=16449]bybarut[/MENTION] bahsi geçen eklenti işine yararmaz bu olayda.ama yüklersin.daha sonra birisi seni silerse söyler.

tek bir yol var.diyelimki seni "ayşe" sildi.ayşenin tanımadığı bir kişinin profilinden ayşe yi aratacaksın.eğer çıkıyorsa anlaki aranızda bir problem var :) bazen birisini aratınca çıkmayabilir.önce ayşenin ekli olduğu yakın birisini bul :) sonra o kişinin arkadaş listesine bak. :) bu bilgileride herkes vermez değerimizi bil :)

bybarut

Asistan
Reaksiyon puanı
4
[MENTION=21162]yer6[/MENTION]
bu daha iyi oldu teşekkürler denemekte fayda var

Neutral

Profesör
Reaksiyon puanı
179
Bu bilgileri kimse vermez derken, bilinen şeylerdir genellikle kıymet meselesi de nedir :D evet unfriend finder yükledikten sonrakiler için geçerlidir.! En azından o andan sonrakiler için bilebileceğin olayları görürsün. Aynıları tekrarlamamıza gerek yok kullanıcı adını adres satırına yapıştır çıkıyorsa engellemiş çıkmıyorsa dondurmuş yada silmiştir kendisini. Konu kısa ve bu kadar.!

bybarut

Asistan
Reaksiyon puanı
4
hepinize teşekkürler sorun kısmen çözüldü
ilk defa karşılaştım sistem çok değişmiş daha önceleri ile

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşımı Engelledim Ve Engeli Kalkmadığı Halde 48 Saat Süre Verdiler. Tekrardan Engellemek İstiyorum Ama Engelleyemiyorum Yardım LüüüüüüüütfeN.