Facebook Kapak Resminde Bilmeniz Gerekenler

Sadr-ı Cihan

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Zaman tünelinin aktif olmasıyla birlikte hepimiz kendimize kapak resmi belirledik ama bilmeniz gerekn şu ki
Seçtiğiniz kapak resmi herkese görünür olarak ayarlı.Yani arkadaşınız olsun ya da olmasın herkes bu fotoğrafınızı görebilir.Profilinize giren birileri kapak resminizi yüksek çözünürlükde bilgisayarına kaydedebilir.
Bu yüzden kapak resmi seçerken

• Bu resmin herkes tarafından görüntülenebileceğini
  • Sınırlı listenizdekilerin de bu resme ulaşabileceğini
  • Yüksek çözünürlükte resmi bilgisayarlarına kaydedebileceğini
göz önünde bulundurun.Aynı zamanda bu resim default olarak herkese görünür olarak ayarlı ve maalesef bunu kısıtlayamıyorsunuz.

kaynak

WarWolf

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
face hayatımı yedi :D 2yıldır paso kullanıyorum :D 5bin ark binlerce abone yaptım zaman tüneline girdik hepsi boşa gitti :D face eskisi gibi değil :D gimryin kapansın daha nedir laa yeter :):)):

rasb

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
face neki be burda babalar gibi forum sitemiz varken 2 yıldır açıpda ne varmış bile demedim kullanmıyorumda

mustafa sami03

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
denemede zaten... insan girdiği zaman çıkamıyor kardeşim... günlük en az 15 saat face deyim :D

cheleby

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
227
Bazen gereksiz olarak düşünüyoruz ama kullanmasını bilince benim işime yarıyor.Saatlarimi facede harcadığımda oldu ama girip videolardır,resimlerdir beğenip izlemedim.Ben iletişim için kullandım.Arkadaşlarımla,yakınlarımla konuşma imkanım oluyor.Ders paylaşımları yapabiliyorum.Bence bu bakımdan bakarsam yararlı görünüyor.

Sadr-ı Cihan

Asistan
Reaksiyon puanı
4
kesinlikle amacına uygun kullanılmalı ve yapılan güncellemeler takip edilmeli.Yoksa bilmeden gizliliğimizi açığa seriyoruz

tr53

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kesinlikle amacına uygun kullanılmalı ve yapılan güncellemeler takip edilmeli.Yoksa bilmeden gizliliğimizi açığa seriyoruz

Sonuna kadar katılıyorum.İlk ve orta öğretimlerde interneti ve televizyonu bilinçli kullanabilmek için ders gibi birşey verilmeli.
Bu facebook ve twitter gibi sosyal paylaşım siteleri aslında müthiş istihbarat siteleridir haberi olmayanlara

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
facebook gereksiz olduğu kadar gereklide :D

ama bilgileri gizleme çok önemli.