Herkeste öyleymiş. Az önce araştırdım, bir sürü kişi hata kaydı bırakmış.WhatsApp içinde aynı şeyi söyleyebilirim. Erişim yok.
Ya tam sınıf grubunda dedikodu yapıyordukWhatsApp içinde aynı şeyi söyleyebilirim. Erişim yok.
Nasıl yani detaylı bilgi verir misiniz hocamFb, İnsta, wp'yi birleştirmeye çalışılarsa aynı anda hepsi çöker.
Instagram DM ve Messenger birleşiminde yeni dönem! olay buNasıl yani detaylı bilgi verir misiniz hocam
Sağolun hocam aydınlattınız teşekkürler
Bizim okul grubu wp de olmasa telegramda mis gibi bir programWhatsApp pişmanlıktır. Bir gün herkes Telegram kullanacak
Bende birkaç kişi ile ve sınıf grubundan konuşuyordum. Tam da ortasında gitti. Modemi ve telefonu yeniden başlattım, olmayınca Turk.Net üzerinden faturayı ödemeye çalıştım ve ödendiğini fark ettim. En son sadece Google sunucularında sorun olduğunu fark ettim. Instagram, WhatsApp ve Facebook açılmıyor.Ya tam sınıf grubunda dedikodu yapıyorduk
bu forumda geç açılıyor sankiTek sosyal medya değil bazı sitelerde sorunlu.
Birleştirmekle en iyisini yaptılar. Tek elden yönetiyorlar kullanımı da bizim açımızdan kolaylaştı. Tabi bu tarz eksi yönleri var ama artı yönleri de yok değil.Fb, İnsta, wp'yi birleştirmeye çalışılarsa aynı anda hepsi çöker.
Kişisel bilgi toplamada üstüne kimseyi tanımayan Mark varken tek yerde toplanması demek hiç zahmet etmeden her şeyi toplamak anlamına gelir.Birleştirmekle en iyisini yaptılar. Tek elden yönetiyorlar kullanımı da bizim açımızdan kolaylaştı. Tabi bu tarz eksi yönleri var ama artı yönleri de yok değil.
Bi Twitter kaldı ztnBiz twitterdan dewam ke ?
Şaka biryana bu bugları bir türlü çözemediler ya koyu tema da leş
Allah ım inşallah hemen düzelir herkesin amin demesini istiyorumSizce ne zaman düzelir?
Amin.Allah ım inşallah hemen düzelir herkesin amin demesini istiyorum
Allah razı olsun ??
BendeNoluyooo oturup telefonu açıp kapamaktan delirdimm
Aynen valla Twitter şuan dolu herkes oraya koşmuşŞuan Twitter'da gündemde;
Ekli dosyayı görüntüle 163873