Facebook İle İlgili =)

theformul

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Evet Sayın SDN ailesi Hepimiz facebook sitesini biliyoruz ve %90 ımız üye ben size birşey danışmak istiyorum tbiki bilenlerden cvplar bekliyorum bilmeyenlerin canları sağolsun cvp veren vermeyen herkese tşkler:

Şimdi facebook'da hayran sayfaları var biliyorsunuz... Çoğu Hayran Sayfalarında sol tarafta kurucu resimleri sayaç vb. menü şeklinde bölümler var bu bölümleri nasıl kendi sayfama ekliyeceğimi anlata bilecek birini arıyorum en basta dediğim gibi cvp veren vermeyen herkese teşekkürler =)

theformul

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Aslında Zor Değildir Kardeşim kaç bin tane hayran sayfası var birinin kurucusu sdn ye üye değilmi yani ya :( yorum yaptın ya ginede tşk

gvn

Profesör
Reaksiyon puanı
19
face e fazla takılmam sadece bazen güzel videolar geliyor

burda onları bulamssın bunun için nette arama yap hatta face arama yapsan bile bulabilirsin

burdan

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Ben de Facebook'ta çok takılırım ama onu nasıl yaptıklarını bilmiyorum.

Sana en kestirme çözüm yolunu söyleyeyim. O şekilde hayran sayfası olan kurucuya mesaj atman. :) Cevap verirler sana.

theformul

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Alia dorusunu istersen yaptım dediğini 2 3 kere adam suraya suraya diyor ama kendisi alışmış hiç ayrıntılı anlatmıyor yapmıyorum gine ve ayrıntıya inde diyemiyorum yani xD