Facebook hesaplarınızı kapatın

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
ABD istihbarat servislerinin, telefon ve interneti izleme belgelerinin ortaya çıkmasının ardından Venezuelalı bakan “Facebook hesaplarınızı kapatın” çağrısı yaptı.

Twitter hesabında, “Yoldaşlar, Facebook hesaplarınızı kapatın. Para almadan CIA muhbiri olarak çalışıyorsunuz. Snowden olayından ders çıkarın!” yazan Varela, “ABD’nin casusluğuna kurban olan ülke ve bireyler tazminat için dava açmalı. ABD ekonomisini batıracağız” dedi.

Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, olayı ortaya çıkaran ABD Ulusal Güvenlik Ajansı’nın (NSA) eski çalışanı Edward Snowden’a sığınma hakkı tanıyabileceklerini açıkladı. Snowden bu teklife henüz cevap vermedi.

stargazete

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Bu da bizim twitter dan çıkmayan valimdir belediye başkanımdır ne iş yaptıgı belli olmayanlardan heralde.

promidal

Profesör
Reaksiyon puanı
11
valla ben face i kapattım. ama facebook hesabı silmiyor sadece donduruyor. bende buna sinir oluyorum.

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
sadece facebook mu akıllı.microsoft,apple,facebook,skype daha niceleri.

sonicar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iyi de sadece facebook değil ki. bütün sosyal ağlar, arama motorları gizli servisler için bilgi topluyor. google, bing, yandex i sadece bir arama motoru mu sanıyorsunuz. adam babasının hayrına mı bedava o hizmeti sunuyor?

cengaver51

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
169
iyi de sadece facebook değil ki. bütün sosyal ağlar, arama motorları gizli servisler için bilgi topluyor. google, bing, yandex i sadece bir arama motoru mu sanıyorsunuz. adam babasının hayrına mı bedava o hizmeti sunuyor?
malesef bizler babasının hayrına sanan grupdayız akılllanmadık daha amerıka nıye öptü bizi abd hayrına yaralı parmağa işemezzzz