Facebook hesabım kapatılmış

punisher_65

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10
biraz önce facebook ta gezinirken birden çıkış yaptı ve şöyle bir uyarı geldi.

Kapatılmış Hesap

Hesabınız bir yönetici tarafından kapatılmıştır. Soru veya endişeleriniz varsa SSS sayfamızı buradan ziyaret edebilirsiniz.

e-mail adresimede şöyle bir mesaj geldi. ben bişey anlamadım çevirebilen olursa çok sevinirim. lütfen google translate i kullanmayın saçmalıyor. ingilizce bilen biri çevirirse süper olur.

Hi,

Facebook Customer Support has received your inquiry. Stand by as we should be back with you soon. In the meantime, we encourage you to review our 'Help' page (http://www.facebook.com/help.php). You'll **** lots of information about Facebook as well as many answers to your questions. Check out the FAQs on the Support page too.

Thanks for contacting Facebook and enjoy the site!

-Facebook Customer Support

acaba neden kapatılmış olabilir. aklıma hiç bir şey gelmiyor yaa kafayı yiycem. yardım etsin biri bana. bunu açmanın bir yolu varmı

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
629
Çok arkadaşmı ekledin..:D

punisher_65

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10
yok ya 50-60 tane anca arkadaşım vardı. hepside tanıdığım insanlar.

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
Arkadaşların seni şikayet etmişlerse kapatılmış olabilir :)
Muzur arkadaşların yoktur umarım :D

punisher_65

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10
peki tekrar açtırma imkanımız varmı. illa yenisinimi alacam

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Küfür varsa kapatılır vallahi. :)

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Ayrıca şu nedenlerden dolayı hesap kapatılabiliyor.

1. Gerçek Isminizi Kullanmıyorsanız
Facebook’a üye olurken Rumuz, Nickname ve gerçek isminiz dışında bir isim kullanmayın. Yaptığınız takdirde hesabınızın kapanmış olacağını göreceksiniz.

2. Çok fazla Gruba üyeyseniz
Gruplar için Ust Limit bir kullanıcı için 200 gruptur. 200’den fazla gruba üye olursanız, Bu da hesabınızın kapanma nedeni olacaktır.

3. Bir Gruba yada Duvar’a “Wall” çok fazla mesaj yazdınız

4. Çok fazla Gruba yada çok fazla kişinin Duvar’ına “Wall” mesaj yazdınız.

5. Çok fazla insanla arkadaş oldunuz.
Kısa bir süre önce bu hesap kapatma nedeniydi. Fakat şu anda yanlış bilmiyorsam 5000 üyeye kadar izin var. Tabi sınırı zorlamayın.

6. Okul yada Organizasyonda üye olduğunuz şüpheli.
Bu aslında biz Türkler için pek bir sorun değil. Çünkü Türk okulları ve Organizasyonlarından çok azı var. Burada anlatmak istenen mesela Harvard’dan mezun değilsiniz, ama Harvard’da okudum diyorsanız. Hesabınızı silebiliyorlar.

7. Çok fazla insanı Dürtüyorsunuz “Poke Yapmak”
Bir de böyle bir şey var. Çok fazla kişiye Poke yaparsanız, hesabınızı kapatabiliyorlarmış. Çoğu kişiyi de bu yüzden atıyorlarmış diye duydum. Tam olarak sınır nedir bilmiyorum ama böyle bir şey varmış. Bunun için gerçekten sevdiğiniz insanları dürtün gibisinden bir şey söylemişler J Sonuçta Facebook bana göre bir araç olmalı, amaç değil.

8. Facebook’a yaptığınız Programcık’ın “App” reklamlarını Duvar’lara “Wall” yazmak
Spam ve Kendi reklamını yapmak arasında çok ince bir çizgi var. Duvar’lara kendi yaptığınız Programcığın reklamını yazarsanız, Facebook bunu SPAM olarak nitelendiriyor ve hesabınızı kapatıyor.

9. Mesajlarınızda aynı yazıyı yazmak.
Bazıları aynı Hoş geldin mesajını birden çok kişiye gönderiyorlarmış. Facebook kopyala yapıştır olayını engellemek için böyle bir yol bulmuş. Yani kopyala yapıştır yaparak attığınız mesajlar yüzünden hesabınız kapanabilir.

10. Bir inek, Köpek veya benzer birşey için üyelik.
Hayvanları facebook’a kayıt ettiremiyoruz. Facebook üyeliği olması için Insan olması gerekiyor.

11. 18 yaşından ufaksınız.
Eğer 18 yaşından ufaksanız aslında daha ilk başta üye olamıyorsunuz ama bir yolunu bulup yılınızı yükseltip üye olduğunuzu varsaysak, Facebook sizin 18 yaşından küçük olduğunuzu anladığı takdirde sizin üyeliğinizi siliyor.

12. Saldırgan tavırda Profil içeriğiniz var, saldırganca mesajlar yazıyorsunuz.
Eğer birisi sizi “Report” etmişse bu tip mesajları ona attığınız yüzünden üyeliğinizi siliyorlar. Tehdit içeren mesajlar atarsanız sonuç olarak yine hesabınız kapanıyor.

13. Facebooktan bilgi çalmak.
Bu olaya sıfır Toleransları var. Facebook’tan bir script yada benzeri birşeyle bilgi çalmaya kalktığınızda doğrudan hesabınız siliniyor. Bu şekilde bir saldırıda IP’nizden sizi bile bulmaya çalışabiliyor Facebook. Böyle bir şey deneyip kendinizi zor bir duruma sokmayın.

Kaynak

punisher_65

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10
Eğer 18 yaşından ufaksanız aslında daha ilk başta üye olamıyorsunuz ama bir yolunu bulup yılınızı yükseltip üye olduğunuzu varsaysak, Facebook sizin 18 yaşından küçük olduğunuzu anladığı takdirde sizin üyeliğinizi siliyor.

diyorsunuz. ben 18 yaşından küçüğüm. ordada 20.09.1991 yazıyor doğum tarihim. dürüst olduk suçmu oldu yaa :D hem madem 18 yaşında küçüğü almıyacaksınız tarihleride ona göre seçtirin bize :D

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177

diyorsunuz. ben 18 yaşından küçüğüm. ordada 20.09.1991 yazıyor doğum tarihim. dürüst olduk suçmu oldu yaa :D hem madem 18 yaşında küçüğü almıyacaksınız tarihleride ona göre seçtirin bize :D

Bence de tarihler 1991 den sonrayı seçememeli...

punisher_65

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10
bak yeni hesap açmaya başlıyacam şimdi. eski hesabımı geri getirmenin bi yolu varsa söleyin.

ds mosx

Profesör
Reaksiyon puanı
14

seninkinde sorun yok zaten en 91 liler olabiliyor ama bende 1994 yazıyo :mrgreen:
arkadaşımda 91 den sonrası gözükmuyor

lBa1xkrV1fe7

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Merhaba,

Facebook Müşteri Destek sorgunuzu aldı. Beklemede olarak size yakında olmalıdır. Bu arada, bizim 'Yardım' sayfasını (http://www.facebook.com/help.php) gözden geçirmenizi öneririz. Gibi sorularınızın yanıtlarını birçok Facebook hakkında bir sürü bulabilirsiniz. Çok Destek sayfasında SSS'lar göz atın.

Facebook ulaşmanızı ve site zevk için teşekkür ederiz!

-Facebook Müşteri Destek

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Merhaba,

Facebook Müşteri Destek sorgunuzu aldı. Beklemede olarak size yakında olmalıdır. Bu arada, bizim 'Yardım' sayfasını (http://www.facebook.com/help.php) gözden geçirmenizi öneririz. Gibi sorularınızın yanıtlarını birçok Facebook hakkında bir sürü bulabilirsiniz. Çok Destek sayfasında SSS'lar göz atın.

Facebook ulaşmanızı ve site zevk için teşekkür ederiz!

-Facebook Müşteri Destek
Google Translate :D

PC MERAKLISI

Dekan
Reaksiyon puanı
2
ben yine söylüyorum bu facebook un kimseye bi karı olmaz tersine zararı olur diye

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Valla bu Facebook'un bana bir yararı oldu. Ama söylemeyeceğim. :D:D:D

Saçma sapan şeylerle uğraşmazsan iyi bir şey.

PlainLogic

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Valla bu Facebook'un bana bir yararı oldu. Ama söylemeyeceğim. :D:D:D

Saçma sapan şeylerle uğraşmazsan iyi bir şey.

sanırım sana olan yarar banada oldu bende söylemeyeceğim :D:D:D

mesala facebook eklediğiniz videolar kendiniz veya arkadaşınız görünmüyorsa hesabınız silinir diyor bunu kimse dikkate almıyor ama benim 10 arkadaşım bu yüzden hesabı silindi neden amaç dışı kullanmaya ısrar ediyorsunuz anlamıyorum...

punisher_65

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10
sanırım sana olan yarar banada oldu bende söylemeyeceğim :D:D:D

mesala facebook eklediğiniz videolar kendiniz veya arkadaşınız görünmüyorsa hesabınız silinir diyor bunu kimse dikkate almıyor ama benim 10 arkadaşım bu yüzden hesabı silindi neden amaç dışı kullanmaya ısrar ediyorsunuz anlamıyorum...

daha yeni öyle bişey ekledim. daha öncede eklemiştim. ne çok suç işlemişim ben yaw :D

redyellow

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Ya bu facebook hesabını kendiliğimzden kapatma imkanımız yok mu?

Tamamen tüm bilgilerimizi, hesabımızı silebilir miyiz?

Dondur diye bir yer buldum, ama daha sonra mail ve şifreni yazınca tekrar hemen giriliyor.

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
Ya bu facebook hesabını kendiliğimzden kapatma imkanımız yok mu?

Tamamen tüm bilgilerimizi, hesabımızı silebilir miyiz?

Dondur diye bir yer buldum, ama daha sonra mail ve şifreni yazınca tekrar hemen giriliyor.

Bulursan bana da söyle :D

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255

smartboytalip

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ewet arkadaşlar doğru söylüyor küfürler şikayet edilirse direk kapatılır. sağlık olsun:)