Facebook Hesabım ile ilgili Yardım Lütfen

Emre Kara

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar ben facebook hesabımı kayıt ederken doğum tarihimi 28.10.1995 yapmıştım . Facebook hesabım şuan kimlik doğrulama istiyor ve benim kimliğimde doğum tarihim 28.10.2001 yazıyor . Büyük ihtimalle kabul etmezlerde benim ne yapmam gerek hesaba giremiyorum hesaba girmeden doğum tarihini değiştiremezmiyim ? Yada o hesabımı tamamen kapatabilirmiyim?

Kimlik doğrulamayı nasıl kabul ettirebilirim ?

Emre Kara

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Giriş yaparken kimlik doğrulama ekranında kalıyor hiçbir şekilde Hesap silme bölümüne erişemiyorum . Kimlik doğrulamada onaylanamıyor . Başka hesap açınca oda kapatılıyor :(

Halktan Biri

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,165
Kimlik doğrulamada karşınıza robot değilim diye bir seçenek çıktı mı ? Çıktıysa bu seçeneği seçtiğinizde karşınıza resimli bir şey çıktı mı? Yani örneğin kapıyı seç diyor sizde kapı olan resimleri seçiyorsunuz bunun gibi bir şey çıkıyor mu?

Emre Kara

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İsim soyisim soruyor
Altta doğum tarihi soruyor
Altındada devletin verdiği kimliğin fotokopisini istiyor .
(Tc.kimlik no gibi yerleri gizleyebilirsiniz diyor.)

Ekli dosyalar

• Screenshot_2017-01-29-21-03-08.jpg
    Screenshot_2017-01-29-21-03-08.jpg
    335.5 KB · Görüntüleme: 719
  • Screenshot_2017-01-29-21-03-12.jpg
    Screenshot_2017-01-29-21-03-12.jpg
    313.1 KB · Görüntüleme: 859

Halktan Biri

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,165
Bilmiyorum. Ama yine de başkalarına danışın.

Emre Kara

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hesabımın doğum tarihini 28.10.1995
Yapmıştım ve asıl kimliğim 28.10.2001 doğum tarihli göndersem kabul edilmiyecek büyük ihtimal . Yeni hesap açsam bu hesap var diye o da kapatılıyor . 1 aydır facebook kullanamıyorum

Halktan Biri

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,165
Yeni hesap açarken yeni ve farklı bir e-posta deneyin.

Emre Kara

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
O da kapandı malesef sanırsam fake hesap kullanmaktan başka çare yok ama o da riskli de mecbur kalıcam malesef

fragger

Dekan
Reaksiyon puanı
3,061
Merhaba arkadaşlar ben facebook hesabımı kayıt ederken doğum tarihimi 28.10.1995 yapmıştım . Facebook hesabım şuan kimlik doğrulama istiyor ve benim kimliğimde doğum tarihim 28.10.2001 yazıyor . Büyük ihtimalle kabul etmezlerde benim ne yapmam gerek hesaba giremiyorum hesaba girmeden doğum tarihini değiştiremezmiyim ? Yada o hesabımı tamamen kapatabilirmiyim?

Kimlik doğrulamayı nasıl kabul ettirebilirim ?

Facebook Yardım Merkezi | Facebook - buradan destek alabilirsin

eronis

Dekan
Reaksiyon puanı
4,382
Bence sen sahte link'ten yönlendiriliyorsun. Sakın gönderme.
--- Gönderi Güncellendi ---
Başka bir bilgisayardan, Google'a facebook yazıp, google linkinden girmeyi dene. Dolandırma amaçlı yapılmış bir ikiz sayfa olmadığına emin ol.

Emre Kara

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefondanda Bilgisayardanda girmeyi denedim orjinal tam olarak facebook.com a girdim yinede istiyor bi ara uğraştım ama mail ile kabul etmediler

eronis

Dekan
Reaksiyon puanı
4,382
O zaman bırak o hesabı silsinler, kimlik fotokopisi önemli bir bilgidir ve senin şahsına özel hassas bilgilerdendir ve bunu her isteyene vermen aptallık olur. Bunu isteyen bir sosyal ağı neden bu kadar yaygın kullanıyoruz o da tartışma konusu gerçi.

Emre Kara

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Başka bir bilgisayardan, Google'a facebook yazıp, google linkinden girmeyi dene. Dolandırma amaçlı yapılmış bir ikiz sayfa olmadığına emin ol.
yine aynı Chrome da hatta güvenli dedi yeşil yazı olarak yani yinede aynı
O zaman bırak o hesabı silsinler, kimlik fotokopisi önemli bir bilgidir ve senin şahsına özel hassas bilgilerdendir ve bunu her isteyene vermen aptallık olur. Bunu isteyen bir sosyal ağı neden bu kadar yaygın kullanıyoruz o da tartışma konusu gerçi.

Haklısın . Çok fazla abartıyorlar . Sırf gruplarda felan takılmak için kullanıyordum zaten .
Sanırsam fake hesap ile takılıcam artık

eronis

Dekan
Reaksiyon puanı
4,382
@Emre Kara Facebook/Whatsapp (Facebook satın aldı) ABD için bilgi toplayan bir kuruluştur. Bu servislere çok hassas bilgilerini verme çünkü bu sistemler devletlerin gizlice insanları fişleme servisleridir.

Emre Kara

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
@Emre Kara Facebook/Whatsapp (Facebook satın aldı) ABD için bilgi toplayan bir kuruluştur. Bu servislere çok hassas bilgilerini verme çünkü bu sistemler devletlerin gizlice insanları fişleme servisleridir.
Biraz şüphem vardı zaten yinede uyardığın için sağol :)

zeydo2121

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Cümleten Selamun Aleyküm : Facebook konusunda biraz bilgiye sahibim silinen facebook hesabını geri getirdim ve yüzlercesini senin bu bahsetiğin olay senin için veya başkası için zor olabilir ama benim için dondurulmuş bir faceden daha basit neden bu kadar takıntı yapıorsunki kafanda .

35murat35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
saat 7 den beri ugraşıyorum ve sorunu çözemedim önce telefonu açtıktan sonra messangerdan mesaj var kabul et dedi ve messangeri açar açmaz dah amesajı bile görmeden çıkış yaptı ve daha sonra hiç bir şey yapmadan direk hesap kurtarmaya girdim daha sonra baktım ki mail adresim ve telefon numaram aynen duruyor.ama gel gelelim giremedim bir türlü sonra telefonu işaretledim telefonla mesaj başlıgında arapça yazan bir başlıkla mesaj geldi ve facebook kodu gelmesine rağmen gene olmadı gene olmadı sonra kimlik resimlerini tc ve hassas bilgileri kapatarak facebook gonderdim ama olumsuz cevap geldi burada yazdıklarımı özetini gelen maille cavap olarak gonderdim ama bundan sonra beni ne bekliyor hala bilemiyorum.:oops::eek::confused::mad::(

Emre Kara

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Cümleten Selamun Aleyküm : Facebook konusunda biraz bilgiye sahibim silinen facebook hesabını geri getirdim ve yüzlercesini senin bu bahsetiğin olay senin için veya başkası için zor olabilir ama benim için dondurulmuş bir faceden daha basit neden bu kadar takıntı yapıorsunki kafanda .
Aleyküm Selam . Asıl sorun kimlik göndersen bile kabul edilmiyor .
İşin garibi de Kimlik istiyorlar ne saçma iş se Ben facebook u kullanıyormuyum kullanıyorum kimliğe ne gerek varsa artık @eronis in de dediği gibi Bilgileri çalıyorlar bence zaten facebook uygulamasının her birşeye erişmesinden belli
Fake açtığım hesapda kapandı ... Yine kimlik istiyor . Facebook a rakip olacak bi sosyal medya olsa keşke

zeydo2121

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
senin ne kadar kapanan facebook hesabın varsa açayım ve ölümsüzlük atayımda kapansında görelim bana facebooktan ulaş buraya pek girmiorum sadece güzel bir site bazen dolaşıorum keyif alıyorum facebookta zeydan bebahto yaz bir tek ben cıkıorum pp aynı shiftdelete sitesesinden ulaşıyorum die msj at ilaki dönüş yaparım sen doğum tarihi en son ne koydunsa onu bil bana yeterlidir açmak konusunda bir nevi uzmanım ama şu kapatma olayını bir türlü bulamadım tek sıkıntım odur canımı sıkan çok oldu.

Emre Kara

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
senin ne kadar kapanan facebook hesabın varsa açayım ve ölümsüzlük atayımda kapansında görelim bana facebooktan ulaş buraya pek girmiorum sadece güzel bir site bazen dolaşıorum keyif alıyorum facebookta zeydan bebahto yaz bir tek ben cıkıorum pp aynı shiftdelete sitesesinden ulaşıyorum die msj at ilaki dönüş yaparım sen doğum tarihi en son ne koydunsa onu bil bana yeterlidir açmak konusunda bir nevi uzmanım ama şu kapatma olayını bir türlü bulamadım tek sıkıntım odur canımı sıkan çok oldu.
Hesabı kapatmışlar . Kapanan hesabın epostası ile yeniden açsam sorun olur mu ?

Ekli dosyalar

• Screenshot_2017-02-12-10-00-51_1.jpg
    Screenshot_2017-02-12-10-00-51_1.jpg
    109.9 KB · Görüntüleme: 332