Facebook Hesabı Mobil Aktifleştirme Sorunu

muhammetgulll

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yeni Facebook profili açtım. Açtım açmasına ama aktifleştirme yani hesap doğrulama için telefon numaramı istiyor. Bir kod gelecekmiş telefonuma yazılanlara göre. Ama numara yazmadan önce operatör seçmemi istiyor ve listede sadece Vodafone var. Benim numaramda eskiden Vodafone idi şimdi ise Turkcell abonesiyim. Vodafone'u mecbur seçip devam ettiğimde mesaj kısmına "F" yazıp " "3223"e kısa mesaj atmam gerekiyor. Ama bir türlü beceremedim ben yardımcı olursanız en kısa zamanda çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler ;)

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
ben geçen gün turkcell numaramı kaydettim. listede her opretörün ilk 3 hanesi vardı. :)

muhammetgulll

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bir E-Posta geldi bana olaydan sonra geridönüş oldu gelen mail aynen söyle;
Merhaba,

Hesabınızı doğrulamakta sorunlar yaşadığınızı duyduğumuz için üzgünüz. Onay kodunuzu almadıysanız, aşağıdaki adresi ziyaret edip "Onay kodunu almadın mı? Bize bildir!" bağlantısına tıkladığınızda ekranda beliren talimatları izleyin.

http://www.facebook.com/confirmphone.php

Operatör bilgilerinizi girmeyi tamamladığınızda, bu sayfada “Yeni bir onay kodu alman mı gerekiyor?” diye yeni bir bağlantı belirir. Yeni bir kod gönderilmesini istemek için bu bağlantıya tıklayın. Kod limitine ulaştığınızı söyleyen bir hata mesajı alırsanız, cep telefonunuzla doğrulamayı yeniden denemeden önce lütfen birkaç gün bekleyin.

Telefon numaranızı girerken lütfen önce ülkenizi seçin. Daha sonra, özel karakterler (+ veya -) girmediğinizden ve telefon numaranızın başındaki sıfırları kaldırdığınızdan emin olarak telefon numaranızı girin. Onay kodunu aldığınızda, bunu Kod alanına girin ve "Onayla" düğmesine tıklayın.

Lütfen tüm kullanıcılar için mobil doğrulamayı garanti edemediğimizi unutmayın. Birkaç nedenden dolayı doğrulayamıyor olabilirsiniz. Olası nedenlerden biri, cep telefonu tarifenizin SMS mesajlarını kapsamamasıdır. Ayrıca, operatörünüz bizim tarafımızdan desteklenmiyor olabilir, telefonunuz ön ödemeli olabilir veya operatör güncelleme sorunları yaşıyor olabilirsiniz. Durumunuzu not ettik ve bu özelliği gelecekte daha çok kullanıcıya sunmak için çalışacağız.

Hesabınızı cep telefonunuzdan doğrulayamıyorsanız, "kutudaki sözcüğü" (sınama metnini) görmeyi durdurmanın, bir kullanıcı adı almanın veya daha uzun bir video eklemenin diğer bir yolu da bir üniversite ağına katılmaktır. Okulunuz size bir e-posta adresi verdiyse, Hesap Ayarları sayfasının Ağlar sekmesinden bir okul ağı ekleyebilirsiniz.

Hesabınızı cep telefonuyla veya bir okul ağı ekleyerek doğrulayamıyorsanız, ne yazık ki sınama metnini görmeye devam edeceksiniz ve bir kullanıcı adı almak veya daha uzun videolar yüklemek için şimdilik beklemeniz gerekecek. Bu durumun neden olabileceği rahatsızlık için özür dileriz ancak bu, kullanıcılarımızı kötüye kullanımdan korurken kullandığımız en etkili yöntemlerden biridir. Siteyi geliştirmeye devam ederken başka doğrulama yollarını da inceleyeceğiz.

Facebook ile iletişime geçtiğiniz için teşekkürler,

Facebook Ekibi

İyice karmaşık ve içinden çıkılmaz bir durum haline geldi artık.

xywelat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben biliyorum kardeşim bak sana söyle anlatayım:
1. türkiyede facebook kısa mesajları destekleyen tek operatör vadfonedur düğerleri suan yok
hattın vodafone olacak ve saha önce facebook kullanıcısı tarafından doğrulanmış olmamaısı lazım

yani diyorum ki hani önceden o metni yazmaktan kurtulmak için doğrula diyordu ya telfonunu verip doğruluyodun işte bunu yapmamış olman lazım yoksa
şöyle bi hata alırsın : "Üzgünüz, bu telefon daha önce başka bir Facebook kullanıcısını doğrulamakta kullanıldı ve şu anda mobil doğrulama için kullanılamaz."
bu hatayı nerde mi alıyorsun ???

fb yazıp 3223 e gönderidğin zaman bi onay kodu geliyo sana unutma suan sadece vodafone kullanıcıları için yanlız var bu hizmet
fb yazıp 3223 e gönderidğin zaman bi onay kodu geliyo t52er4 gibi bişi onu
https://www.facebook.com/settings?tab=mobile
tıladıktan sonra onay kodu yeri var oraya giriyorsun onayla diyorsun hepsi bu

ben denedim
"Üzgünüz, bu telefon daha önce başka bir Facebook kullanıcısını doğrulamakta kullanıldı ve şu anda mobil doğrulama için kullanılamaz.""
" hatası aldım doğrulaşımış dha önceden birden fazla facede doğruladığım içn belkide almışımdır yanisadece kendi orjınal facende doğrulasan ve kendi orjınal facende mobil doğrulamayı yapsan yani kısa mesajları etkinleştirmye çalışşan belkide sorun olmaz

benim de sorunum bu işte
bana Üzgünüz, bu telefon daha önce başka bir Facebook kullanıcısını doğrulamakta kullanıldı ve şu anda mobil doğrulama için kullanılamaz." diyor bunu nasıl çözebilirim

oyuncu07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardeşim benimde hesap açılmıyordu ama sizin siteye bakarken aklıma bir şey geldi facebok hesabınızı gizli sekmeden açın olmuyorsa google tıklayın arama motoruna f yazıp enter e asın vallaha bendede bu sorun vardı imdi yaptımoldu sizde deneyin

- - - Mesaj Güncellendi - - -

kardeşim benimde hesap açılmıyordu ama sizin siteye bakarken aklıma bir şey geldi facebok hesabınızı gizli sekmeden açın olmuyorsa google tıklayın arama motoruna f yazıp enter e asın vallaha bendede bu sorun vardı imdi yaptımoldu sizde deneyin oyuncu7

dark_streams

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
genelde cep telefonu arama seçeneği ile doğrulama yaptırınız onun dısında çoğu telefona mesaj gelmiyor